De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk de Vlinder | Corine Bouwer

Trainer

Ik ben Corine Bouwer. Gelukkig getrouwd en heb 1 zoon. Ik ben begonnen in 2003 met Reiki om mezelf weer functionerend te krijgen na een postnatale depressie en heel veel lichamelijke klachten.

Mijn praktijk is in 2010 gestart met Reiki. Daarna zijn er nog veel disciplines bijgekomen, zoals Fonoforese (werken met stemvorken), Kinesiologie, Shiatsu stoelmassage (ook voor bedrijven), Metamorfose- en Ontspannende Massage.

Toen ik in aanraking kwam met Kinesiologie wist ik wat ik moest gaan doen. Mijn kwaliteiten en passie verder ontwikkelen en verbeteren in combinatie met de Kinesiologie. De behandelingen en cursussen hebben een grote verdieping in de kennis aangebracht.

Mijn grote passie die daar ook bij hoort is lesgeven. Het doorgeven van kennis en het enthousiasmeren voor de Kinesiologie. Ik geef de cursussen Stress Release, Energiecentra en ben ik aankomend instructeur Metaforen en Holografic Touch for Health.

De voordelen die ik en mijn cliënten/cursisten er al van hebben mogen ervaren zijn er teveel om op te noemen. Het is niet altijd makkelijk, want je moet uit je comfortzone komen om verder te kunnen in je leven. Kinesiologie heeft mij daar altijd in ondersteund. Inzicht, bewustwording en je kwaliteiten verder ontwikkelen op een manier die het lijf zelf aangeeft en aan kan.

Ik wordt altijd blij als ik met Kinesiologie bezig ben. Het zijn zulke mooie cursussen en behandelingen. 

Mijn motto: "Verbeter je levenskwaliteit”.

Praktijk de Vlinder
Corine Bouwer
Prunuslaan 13
2641 AW Pijnacker
015-3692939
06-23582236
corine AT depraktijkdevlinder DOT nl
www.depraktijkdevlinder.nl


45.7
1160
33
54.80.173.217