De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

ES Health - Kinesiologie & Brain Gym® | Esther Soudant

Trainer

“Met plezier en rust je dagelijkse dingen kunnen doen. Het gevoel hebben met de stroom mee te kunnen bewegen, in plaats je door al je verplichtingen heen te moeten worstelen. Je prettig voelen in je eigen lichaam. Je gezond voelen. Rust in je hoofd. Zelf je eigen keuzes kunnen maken in wat je wel en niet doet. Is dat niet een geweldig gevoel?”

Mijn missie is dat iedereen bovenstaande gevoel in het dagelijks leven kan ervaren. En als dat even niet lukt, dat je dan de tools en mogelijkheden hebt om jezelf weer in balans te brengen, zodat je terug kunt komen bij dat gevoel. Om zoveel mogelijk balans te ervaren. Dat betekent niet dat je altijd een blij en gelukkig gevoel moet hebben. Emoties als boosheid, angst en andere negatieve emoties horen er nu eenmaal bij. Maar begrijpen waar deze negatieve emoties vandaan komen, hoe deze zich uiten in je lichaam, maar vooral  hoe je deze weer in beweging kunt brengen, helpt om weer terug te komen bij jezelf. Om zo het leven te kunnen leven wat bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Zonder negatieve stress in hoofd of lichaam. 

Als instructeur Touch for Health leer ik je in mijn cursussen uiteraard alle technieken die horen bij de Touch. Maar als voormalig docent Biologie en Science hou ik er van om, waar mogelijk, de informatie uit de cursus te verbinden met wat weten uit de Westerse Wetenschap: met de anatomie en fysiologie van ons lichaam, maar ook met de nieuwe inzichten uit de biologie, biochemie en de natuurkunde. Echte verbinding tussen Oosterse en Westerse kennis dus, zoals Touch for Health ontstaan is. Ik leg dit uit in begrijpelijke taal en met concrete oefeningen, zodat ook mensen die weinig achtergrond hebben op dit gebied het begrijpen en gaan voelen. Om uiteindelijk vanuit verbinding tussen hoofd en hart de technieken te kunnen gebruiken: voor zichzelf of in het geven van balansen aan anderen. Zodat uiteindelijk iedereen met meer ontspanning en energie zijn eigen leven kan gaan vormgeven. 

ES Health - Kinesiologie & Brain Gym®
Esther Soudant
Meercamp 11
3992 RH Houten
06-11474675
esther AT eshealth DOT nl
www.eshealth.nl