De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk voor Professionele Kinesiologie | Marian Pijnenburg

Trainer Professional Voeding LEAP Alumni TOPKI

Ik ben Marian Pijnenburg. Ik ben geboren in 1965. Mijn praktijk en cursuscentrum zijn gevestigd in Nieuwkuijk (bij Den Bosch).

De eenvoud van de balanceermethoden en de diepgang van de resultaten is iets wat niemand onthouden mag worden. Dit is dan ook voor mij een belangrijke reden geweest om  instructeur te worden in diverse stromingen binnen de kinesiologie, en heeft gemaakt dat ik samen met een collega een kinesiologie opleiding heb opgezet en gedraaid van 2009 tot en met 2016. Deze opleiding is inmiddels overgenomen door andere collega's en draait nog steeds. 

Cursussen geven doe ik met veel liefde en plezier. Ik geef graag mijn kennis en ervaringen door. 

In mijn praktijk kan ik de volgende cursussen organiseren:      

 

Ik organiseer graag een cursus voor jou/jullie. Als je met minimaal zes personen een cursus wil volgen, laat het mij dan weten. Dan plan ik gezamenlijk met jullie data in voor deze cursus. Dit maakt het mogelijk om samen met jouw collega's of andere zorg-professionals een cursus op maat te ontvangen, speciaal voor jullie als vakgenoot.

 

Zelfontwikkeling:

Naast cursussen in de kinesiologie geef ik ook ontwikkelingsgroepen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die graag willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling/groei of mensen die meer diepgang in hun werk willen, als professional. Dit werk kan meer inzicht geven in hoe jij handelt of reageert en welke invloed emoties in jouw leven hebben. Het kan heel verhelderen zijn in bijvoorbeeld hoe je communiceert of hoe je overkomt. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan gerust ook even een kijkje op mijn website onder het kopje "zelfontwikkeling"

Praktijk voor Professionele Kinesiologie
Marian Pijnenburg
De Maashoven 15
5253 XE Nieuwkuijk
073-6443552
info AT kinesio DOT nu
www.kinesio.nu