De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Modulaire opleiding 

De 4-jarige opleiding tot professioneel kinesioloog bij TOPKI is helemaal modulair. Dat wil zeggen dat je je niet voor een heel studiejaar ineens, maar steeds per module aanmeldt. Het voordeel daarvan is dat je de mogelijkheid hebt om je eigen studietempo en studieroute te bepalen, je studielocatie te kiezen en het financieel overzichtelijk te houden.

Wanneer je je aanmeldt als student bij TOPKI, volgt een intakegesprek waarbij we samen overleggen wat jouw behoeftes zijn en maken we een planning voor de komende periode. Op jouw verzoek voeren we periodiek een vakinhoudelijk supervisiegesprek waarin we kijken naar jouw studievoortgang en een planning maken voor de volgende periode.

We zijn individueel gericht om de opleiding zoveel mogelijk op jouw wensen en behoeften af te stemmen.

 

 Inschrijven opleiding ►

Studentenmap:

Via onderstaande link kun je een gedeelte van de studentemap lezen om een indruk te krijgen van onze opleiding. Tijdens de intake ontvang je als student van TOPKI de volledige studentenmap en wordt deze geheel doorgenomen.

 Studentenmap

Een voorbeeld planning voor het basisjaar KINESIOLOGIE:

In Cursusplanning de cursussen voor het eerste jaar in mogelijke volgorde, met link naar de site voor de agenda. Natuurlijk kun je ook Touch for Health 1 t/m 4 achter elkaar volgen en daarna Stress Release 1 t/m 4…. De vetgedrukte cursusdagen zijn specifiek voor onze studenten www.topki.nl/opleiding. Deze kunnen met een abonnement ook gevolgd worden als bij- en nascholing. Vanaf de tweede bladzijde staan de cursussen voor het 2e, 3e en 4e leerjaar.

 Cursusplanning TOPKI-opleiding PROFESSIONELE KINESIOLOGIE

Wil je persoonlijk contact voor meer informatie over onze opleiding:

 Neem contact met ons op ►

Wil je meer informatie over de kosten:

 Regelement van inschrijving ►

Bekijk de video

In deze video wordt de opleiding uitgelegd vanuit de metafoor van het bouwen van een huis. Waarbij het niet alleen belangrijk is om goede bouwstenen te gebruiken, maar het cement en de juiste volgorde even belangrijk zijn voor een stevig en gefundeerd huis.