De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk voor Kinesiologie | Angela van Niftrik

Supervisor Professional Voeding LEAP Alumni TOPKI

Mijn naam is Angela van Niftrik (1968). Als professioneel kinesioloog¬© help ik volwassenen en kinderen hun fysieke en mentale gezondheid te bevorderen en behouden. Er is daarbij veel aandacht voor dat wat jou beweegt. Met hetgeen de Oosterse wijsheid ons te bieden heeft en de Westerse wetenschap ons kan leren, maak ik gebruik van kinesiologie om een gezond evenwicht tussen lijf, hoofd en hart te verkrijgen. Hiermee wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam geactiveerd. Het heeft mij en veel anderen geholpen om (weer) in balans te komen. 

In mijn praktijk wordt met een mengeling van kinesiologische technieken gewerkt. Deze technieken helpen je om de balans terug te vinden op alle niveaus. Zowel op fysiek, mentaal/ emotioneel, als voedingsgebied. Samen met jou maak ik een persoonlijk herstelplan wat is afgestemd op jouw wensen. Het streven is om snel tot de kern te komen en te werken aan hetgeen er nodig is om je doel te verwezenlijken. Het hormoonherstelplan, allergieherstelplan, darmherstelplan en energieherstelplan zijn speciaal ontwikkeld om specifieke klachten te verminderen en je vitaliteit te vergroten. 

Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheden van kinesiologie en ben iedere dag blij met de mooie resultaten die het geeft. Ik nodig je van harte uit in mijn praktijk in Nuland aan de A59 tussen 's-Hertogenbosch en Oss. Voel je welkom om een afspraak te maken!

Praktijk voor Kinesiologie
Angela van Niftrik
Schoolstraat 20
5391 AZ Nuland
06-53705015
info AT kinesiologisch DOT nl
www.kinesiologisch.nl

Trainer van modules