De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Visie TOPKI

TOPKI biedt een vierjarige allround opleiding tot een startbekwame professioneel kinesioloog zodat deze in staat is werkzaam te zijn in het natuurgeneeskundig beroepenveld. Een professioneel kinesioloog onderscheidt zich binnen dit beroepenveld door specifiek gebruik te maken van manuele spiertesten. 
Via de anamnese en spiertesten wordt gewerkt aan bewustwording van de essentie van de hulpvraag van de cliënt om zo te komen tot de optimale stimulatie van het zelfherstellend vermogen. Bij TOPKI worden studenten gecoached in het (door)ontwikkelen van hun eigen uniek talent en kracht zodat zij deze toe kunnen passen in hun eigen natuurgeneeskundige praktijk. 
Naast een gedegen allround opleiding heeft de aankomend professioneel kinesioloog zelfstandig en bewust een keuze kunnen maken voor specialisatie welke toegespitst is op eigen talent en kracht. Zelfbewuste studenten met hang naar specialisatie en behoefte aan vrijheid, naast een degelijke structuur, zullen zich thuis voelen bij TOPKI.

De Missie van TOPKI

Wij bieden een allround opleiding op het gebied van professionele kinesiologie en persoonlijke ontwikkeling, die aansluit op de vragen en ontwikkelingen uit de maatschappij. Het unieke aan de opleiding bij TOPKI is dat iedere student een op maat gesneden opleiding volgt die het best past bij zijn of haar persoonlijke denk- en handelwijze. Dit leidt ertoe dat iedere afgestudeerde in eigen kracht werkzaam is met een eigen specialisatie.