De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk voor Kinesiologie | Heleen Snoek

Trainer Professional Voeding LEAP Alumni TOPKI

Sinds 2012 geef ik met veel plezier en toewijding de Join zelfontwikkelingslijn. soms met een co-trainer, soms alleen. Zelf heb ik de JOIN trainingen ook tijdens TOPKI opleiding tot professioneel kinesioloog gevolgd.

Wat mij vooral is bijgebleven -naast de gezelligheid- is de verdieping die het werken aan jezelf in een veilige groep met zich meebrengt. Het heeft me veel mooie ervaringen en waardevolle vriendschappen opgeleverd. Zo'n ervaring gun ik iedereen!

Naast het werken als kinesioloog geeft trainen mij veel voldoening. Technische cursussen zoals Touch for Health of Stress Release zijn ook bijzonder om te geven, alleen ligt mijn passie vooral bij het stimuleren van persoonlijke zelfontwikkelingstrajecten.

Het voelt als een voorrecht om deelgenoot te mogen zijn van een groep waarin elkaar inspireren en handvatten geven voor het innerlijke groeiproces centraal staan. In deze interne JOIN trainingen is er voor iedereen ruimte om in een veilige omgeving te werken aan het eigen proces. Wat heb jij nodig om te groeien? Wat staat jou in de weg om de stappen te zetten, die je wilt nemen? Waarom lukt het jou niet om grip op de situatie te krijgen? Hoe kun jij anders omgaan met lastige mensen en omstandigheden? Wat kun jij doen/veranderen, welke talenten kun jij inzetten om jouw doelen te bereiken?

Tijdens Join 1, de Saboteur, kijk je naar zelfondermijnende patronen, het ‘ja-maar gevoel’ en gaan we aan de slag om je persoonlijke saboteur om te buigen naar een helper. Als jij erachter bent waarom je een bepaald patroon in je leven hebt toegelaten, mag je het gaan aanpassen en is het niet meer nodig om dat als een vijand te zien. Hoe verloopt jouw weg van vijand naar vriend? 

In Join 2, conflicten, gaat het vooral om hoe jij omgaat met allerlei Conflict situaties, zowel binnenin jezelf als naar de buitenwereld toe. Wat gebeurt er met jou als je in een lastig parket terecht komt? Welke talenten/ handvatten heb jij om in een conflict in te zetten en er 'heel' uit te komen? Welk gedrag mag je veranderen, zodat je positief kunt communiceren in een spanningsveld? 

Deze op zichzelf staande cursussen worden intern gegeven met een speciale reden. Door even weg te zijn uit je normale omgeving kun je oprecht tijd en energie investeren om je eigen proces een boost te geven. De prachtige landelijke omgeving zorgt voor een extra aanvulling op de training.

Hoe mooi is het om jezelf de kans te geven een paar dagen achtereen aan jezelf te werken, zonder gestoord te worden door dagelijkse beslommeringen?

Ben je nieuwsgierig geworden en gun jij jezelf ook dit cadeau? Ga jij je eigen uitdaging aan? Dan zie ik jou graag op een volgende JOIN training.

Let op de cursuskalender of laat me weten dat je mee wilt doen, dan plan ik 'm in en/of houd ik je op de hoogte.

(De training gaat door bij voldoende deelname.)

Praktijk voor Kinesiologie
Heleen Snoek
Sarphatipark 19
1073 CN Amsterdam
020-6711523
heleen.snoek AT kinesiologieamsterdam DOT nl
www.kinesiologieamsterdam.nl