De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk voor Kinesiologie | Heleen Snoek

Trainer Professional Voeding LEAP Alumni TOPKI

Iedereen is een uniek stukje van de puzzel die we het Universum noemen.

Ik ben Heleen Snoek, geboren in 1967, gehuwd en moeder van twee jongens en een meisje. Toen ik in aanraking kwam met Kinesiologie was ik meteen enthousiast. Het sloot op een verrassende manier aan bij mijn oorspronkelijke opleiding (Bewegingswetenschappen) en mijn interesse in de oosterse denk- en geneeswijzen (gevoed door diverse reizen naar mystieke plaatsen in Zuidoost-Azie en Zuid-Amerika).

Na mijn studie ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de IT-sector en hoewel ik daarin flink wat jaren met veel plezier gewerkt heb, was het toch niet wat ik echt wilde. Ik miste de menselijke factor en een soort zingeving.

Door Kinesiologie heb ik nu bereikt wat ik daadwerkelijk wil: werken met mensen vanuit een totaalbeeld van welzijn en hen begeleiden in hun eigen ontwikkelingsproces. Iedereen is immers uniek en volgt zijn eigen weg met zijn specifieke hindernissen en valkuilen!

Kinesiologie helpt bij het overwinnen van dergelijke belemmeringen. Het is een zachte maar intensieve behandel methode, die uit gaat van een holistische benadering. Net als bij andere natuurgeneeskundige methoden staat de mens als geheel voorop en wordt het zelfherstellende vermogen aangesproken. Het unieke van kinesiologie vind ik de testmethode. Door middel van spiertesten, die uitslagen geven in termen van sterk of zwak, sporen we tijdens een consult samen energetische blokkades bij jou op. Ook onbewustere lagen kunnen we hierdoor ontsluiten. Op deze manier krijg je meer inzicht in de achtergrond van je klachten, word je je bewuster van je eigen vermogens en kun je meer verantwoordelijkheid nemen over je eigen welzijn. Als cliënt volg je daarin je eigen proces, wat ik als kinesioloog begeleid.

In mijn praktijk werk ik onder andere met technieken uit Touch for Health, Stress Release, Leef- en Woordblind, Chakra’s, LEAP, SIPS en technieken om allergieën te elimineren. De methode is ook uitermate geschikt voor babies en (kleine) kinderen. Ik ben aangesloten bij VNT en BvK, waardoor de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed wordt, indien alternatieve geneeswijzen in het verzekeringspakket zit.

Daarnaast ben ik actief als trainer voor Join, de zelfontwikkelingslijn van TOPKI. In deze training staat in eerste instantie zelfsabotage centraal, later komt omgaan met conflicten aan de orde.

In het kader van zelfontwikkeling is er een passie bij gekomen. Door de kracht van Munay-Ki, het Inca pad van liefde, leef ik meer dan ooit vanuit mijn hart. In de spirituele lijn van TOPKI kun je bij mij de jaartraining "Leef je Hartenwens met Munay-Ki” volgen. 

Nieuwsgierig geworden? Kom langs op www.kinesiologieamsterdam.nl en neem contact op voor een afspraak!

Praktijk voor Kinesiologie
Heleen Snoek
Sarphatipark 19
1073 CN Amsterdam
020-6711523
heleen.snoek AT kinesiologieamsterdam DOT nl
www.kinesiologieamsterdam.nl