De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Karin van Berkel

Trainer Supervisor Alumni TOPKI

Mijn naam is Karin van Berkel en ik woon, samen met mijn man Jaap,  in Diepenveen (bij Deventer). Wij hebben twee kinderen, die allebei inmiddels volwassen zijn.

Eind jaren ’90 kwam ik in aanraking met kinesiologie en was meteen geïnspireerd door dit bijzondere vakgebied. Na vele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik me vervolgens op de kinesiologie gericht. In 2004 heb ik mijn opleiding tot professioneel kinesioloog bij TOPKI afgerond. 

Gedurende bijna 15 jaar heb ik een praktijk voor kinesiologie gehad en was tevens trainer voor Touch for Health, Stress Release, Biokinetische Oefeningen, Energiecentra en de themadag Vingermodes. Daarnaast ben ik als persoonlijk supervisor, casusbegeleider en trainer van diverse praktijkdagen bij TOPKI actief geweest.
Met mijn activiteiten als kinesioloog en trainer ben ik in 2017 om persoonlijke redenen gestopt. 

Ondanks dat ik momenteel niet meer werkzaam ben in de kinesiologie, zijn mijn liefde en passie voor dit mooie vakgebied nog springlevend. Met veel plezier ben ik als supervisor en casusbegeleider aan TOPKI verbonden en verheug me erop je te ontmoeten. 

Karin van Berkel
Burg. Arriënsweg 16
7431 BM Diepenveen
0570-592717
06-30622115
karin AT topki DOT nl
www.topki.nl

Trainer van modules