De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk Heeel | Mirjam Klootwijk

Trainer

Ik ben een mensen-mens. Ik word er blij van om met mensen samen te werken en er voor te zorgen dat ze zich fijn voelen. Binnen de kinesiologie zijn er zoveel mooie technieken om je energie weer te laten stromen. Hoe heerlijk zou het zijn om je helemaal jezelf te voelen, in je eigen kracht te staan. Blij en energiek, je passie volgend. Dat is wat ik voel, dat is wat ik doe en waar ik je graag bij begeleid.  Naast consulten in mijn praktijk Heeel bied ik workshops en cursussen aan. 

Brain Gym® 1.01 en 1.04 

De eenvoud en kracht van de Brain Gym oefeningen en balansen verrasten mij. De oefeningen gebruik ik dagelijks en voor specifieke uitdagingen is er altijd een Brain Gym oefening te vinden. Dit motiveerde mij om hier meer over te leren en vooral ook om dit aan anderen te mogen leren. 

Touch for Health 1 - 4

Als je leert spiertesten en een 14 spierenbalans fix-as-you-go kunt toepassen, heb je al hele mooie tools om jezelf in balans te brengen. 

Staat de training van jouw voorkeur nog niet gepland? Neem dan even contact met mij op, dan kijken we samen of we een passende datum kunnen vinden.

 

 

 

Praktijk Heeel
Mirjam Klootwijk
Weigelialaan 44
3053 PP Rotterdam
0645154514
mirjam AT heeel DOT nl
www.heeel.nl