De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk Anita van der Gulik | Anita van der Gulik

Trainer Professional Voeding

Mijn naam is Anita van der Gulik. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Dirkshorn. Ik heb sinds 2009 een eigen praktijk.

Ik ben in 1998 in aanraking gekomen met Touch for Health. Voor mijn gezondheid had ik een kinesioloog geraadpleegd. Dit heeft zoveel indruk gemaakt dat ik daarna verschillende cursussen gevolgd heb en mijn eigen praktijk opgestart. In 2015 ben ik Touch for Health instructeur geworden en mag ik deze mooie kennis doorgeven.

Kinesiologie helpt jou inzicht te geven over je klachten. Geweldig dat je eigen lichaam precies aan kan geven wat het nodig heeft om aan een klacht te werken. Het mooiste vind ik de inzichten die worden verkregen doordat het lichaam de vertaling levert van jouw specifieke situatie.

Touch for Health is ontwikkeld als zelfhulpmethode. Er worden concrete handgrepen aangeboden om beter met klachten of problemen om te gaan. Zo kunnen met behulp van manuele spiertesten spierzwakten en energieblokkades worden opgespoord die met eenvoudige technieken kunnen worden gecorrigeerd.

Touch for Health is eenvoudig en makkelijk te leren. Het is geheel veilig en toegankelijk voor mensen zonder enige medische opleiding. Gewoon voor huis, tuin en keuken gebruik. Voor jezelf, binnen het gezin, voor vrienden en bekenden. Daarnaast is het een enorm mooie aanvulling voor mensen die beroepsmatig op dit gebied werkzaam zijn of van plan zijn.

Wat levert deze cursus jou op?

  • Je leert d.m.v. biofeedback het lichaam begrijpen
  • Je leert hoe je jezelf en anderen in balans kunt brengen
  • Je leert beter omgaan met stress
  • Je leert lichaam en geest beter op elkaar afstemmen
  • Je leert jezelf een basis voor optimale gezondheid te geven 

Ben je nieuwsgierig geworden?
De cursus wordt aangeboden in vier modules van elk 18 uur. In elke module is er een gedeelte theorie en voldoende ruimte voor het oefenen van de besproken testen.

Praktijk Anita van der Gulik
Anita van der Gulik
Schoolstraat 14
1746 AP Dirkshorn
06-27303224
info AT praktijkanitavandergulik DOT nl
www.praktijkanitavandergulik.nl