De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk Anita van der Gulik | Anita van der Gulik

Trainer Professional Voeding

Mijn naam is Anita van der Gulik. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Dirkshorn. Ik heb sinds 2009 een eigen praktijk. Door mijn beroep als Chemisch Analiste werkte ik vooral met mijn hoofd. Voor mijn lichaam had ik weinig aandacht.
Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik veel last van bekkeninstabiliteit. Ik had moeite met lopen en had veel pijn. Na de bevalling ging ik op zoek naar hulp. Zo ben ik in aanraking gekomen met Kinesiologie. Na een paar behandelingen was dit helemaal verholpen. Het was zo ongelofelijk, hier wilde ik meer van weten.

Na informatie ingewonnen te hebben, ben ik eerst een cursus gaan doen in Touch for Health. Hier werd ik zo enthousiast van dat ik mij heb aangemeld voor de beroepsopleiding. Met heel veel plezier heb ik door de jaren heen veel prachtige cursussen gevolgd, waar ik ook voor mijn eigen ontwikkeling, veel aan heb gehad.

Door deze opleiding heb ik menige blokkerende overtuiging overboord kunnen zetten. Ik durfde weer te vertrouwen op wat mijn lichaam mij wilde vertellen. Ik voel nu meer verbinding tussen lichaam en geest. Door het toe te passen in mijn praktijk kan ik anderen op weg helpen en begeleiden in hun ontwikkelingsproces. Elk consult is een ontdekkingsreis. Kinesiologie helpt jou inzicht te geven over je klachten. Geweldig dat je eigen lichaam precies aan kan geven wat het nodig heeft om aan een klacht te werken. Het mooiste vind ik de inzichten die worden verkregen doordat het lichaam de vertaling levert van jouw specifieke situatie.

Ben je ook nieuwsgierig wat jouw lichaam te vertellen heeft? Ik heet je van harte welkom in mijn praktijk. Voor verdere informatie bezoek verder mijn website of bel mij gerust.

Let als je naar een doel reist goed op de weg.
Want de weg verrijkt ons terwijl we hem bewandelen.
Paulo Coelho

Praktijk Anita van der Gulik
Anita van der Gulik
Schoolstraat 14
1746 AP Dirkshorn
06-27303224
info AT praktijkanitavandergulik DOT nl
www.praktijkanitavandergulik.nl