De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Senzij | Marjolein Hermans

Trainer

Ik beweeg met je mee

‘Jij leeft zes levens tegelijk’, zeggen mensen vaak tegen me. En dat klopt: ik ben onderzoekend en nieuwsgierig en houd van nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Als ik iets interessant vind, wil ik er alles over weten, lezen, horen en zien. Daarna ga ik het verwerken, analyseren, verbanden leggen, uitproberen en toepassen. 

Mijn nieuwsgierigheid heeft me veel opgeleverd: een brede interesse en een brede aanpak waardoor ik bij elke situatie steeds weer vanuit andere invalshoeken kan zien wat past. Lichaamsgerichte therapie heeft mij altijd aangesproken: ik ontdekte hoe ik door beweging en gevoelservaringen toe te voegen aan mijn denken veel verder kwam. Het hielp mij uiting te geven aan wat er in mij omgaat. Hierdoor krijg ik makkelijker toegang tot dat wat vast zit en naar buiten wil.

Training volgen bij Senzij

Naast de gebruikelijke praktijkdagen krijg je, als je trainingen volgt bij Senzij, ook toegang tot de Senzij Academie, een online platform met extra verdieping, achtergrondinformatie, filmpjes, handouts etc. Hiermee biedt ik ruimte aan zowel de standaard lesstof en een stuk persoonlijke ontwikkeling, achtergrond en verdieping vanuit het vakgebied Kinesiologie en recente kennis. Hierdoor kun je de lesstof nog beter integreren in je eigen leven én plaatsen binnen de maatschappelijke en wetenschappelijke context. De toegang tot de Senzij Academie is onbeperkt, evenals de toegang tot de community op oa. facebook. Ontwikkeling is immers een levenslang proces!

Ik ben trainer voor de modules van Touch voor Health, Wellness Kinesiologie basis én gevorderden (Acht extra meridianen, Stress Release 5, Voeding en Middelen testen, Biokinesiologie voor gevorderden), Zichtverbreders en Centering I. 

Mijn weg naar het nu

In 2011 rondde ik de opleiding tot Kinesioloog af. In mijn andere werkveld (re-integratie en coaching) gaf ik al jaren opleiding, dus het was een soort natuurlijk vervolg om me vanaf 2013 ook te gaan verdiepen in het geven van trainingen binnen de Kinesiologie. Eerst als instructeur Touch for Health en vanaf 2014 ook als instructeur en Faculty van de Wellness Kinesiologie Nederland. Ik was jaren bestuurslid en later mede-eigenaar van Welkin en ontwikkelde en doceerde mede het curriculum en leidde vele Kinesiologen op. Lesgeven zit in mijn bloed. Ik vind het heerlijk om mijn kennis en ervaring te delen op praktische en toegankelijke wijze.

Dit is wat mij in beweging brengt

In 2022 maakte ik de keuze om weer helemaal voor mijn eigen praktijk te gaan. Lesgeven aan kleinere groepen, naast de 1-op-1 begeleiding van klanten. Het geeft ruimte om de diepte in te gaan en aan het persoonlijke proces te werken. Dat is voor mij een bijzonder fijne en effectieve manier van werken.

Met mijn praktijk heb ik me steeds meer gespecialiseerd in intimiteit en trauma. Vrouwen helpen thuis te komen in hun lichaam, te groeien en verder te komen op het gebied van intimiteit, seksualiteit, traumaverwerking en persoonlijke ontwikkeling. Dát is waar ik mijn tijd, mijn ziel en zaligheid in wil stoppen. Vanuit eigen kennis en ervaring, vanuit verbinding. Want dat is wat alles samenbrengt; nieuwsgierig naar wat de ander beweegt, beweeg ik als begeleider met je mee, zodat ik je kan spiegelen en je met meer passie zelf verder kan gaan.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen thuis te komen in hun lichaam. Met lichaam en ziel in harmonie simpelweg te zijn, zodat het leven leuker en relaxter wordt. Tegenslagen horen erbij en een toverstaf die je gelukkig tovert, bestaat niet. Wél kan ik je begeleiden zodat je jezelf beter leert kennen. Hoe je in fijne en moeilijke tijden bij jezelf kunt blijven en daarnaar kunt handelen. Op die manier blijven tegenslagen wat ze in wezen zijn: een tijdelijk moment dat groei brengt voor een stromend leven vol overvloed.

Senzij
Marjolein Hermans
Balsebaan 107
4621 AM Bergen op Zoom
06-16426229
welkom AT senzij DOT nl
www.senzij.nl

Trainer van modules


Agenda van Marjolein