De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Zicht op Leefblind 1

Verdieping Leren Zichtverbreders

Tijdens de cursus Zicht op Leefblind 1 leer je onderzoeken waar je tegen aan loopt en wat je nodig hebt om patronen te doorbreken. Wat is de reden waarom bepaalde doelen niet bereikt worden?

Je leert werken met 4 handmodes, waardoor onbalansen non-verbaal zichtbaar worden gemaakt. Er kunnen onbalansen zijn op het gebied van structuur, chemie, emoties en elektromagnetisch. Aan die handmodes zijn diverse correctiemogelijkheden gekoppeld.

In ieder mens zit een diep verlangen zichzelf te zijn of te worden. Om je leven in te richten op basis van jouw behoeften en volgens je eigen visie. Je daarbij niet bovenmatig te laten leiden door de verwachtingen van je omgeving, onverwerkte emoties of belemmerende patronen van vroeger. Het cursusmateriaal uit Zicht op Leefblind kan jou en je klant hierbij helpen.

De leerdoelen van Leefblind 1 zijn:

  • testen en balanceren met de 4 handmodes (structuur, chemie, emotie en electromagnetisch),
  • elke handmode wordt uitgebreid behandeld,
  • achter elke handmode zit een scala een waardevolle informatie.

De cursus Zicht op Leefblind 1 brengt je dichter bij je eigen doelen. Je maakt in deze cursus kennis met prachtige technieken die je kunnen helpen om je eigen weg, je eigen leven en je eigen waarheid te leven.

Zicht op Leefblind is ontwikkeld door Coby Schasfoort.

Verplicht te volgen module
Aantal uren: 24
Online Leeromgeving beschikbaar
Verplichte vooropleiding: Touch for Health 3Zicht op Woordblind
Vervolg: Zicht op Leefblind 2

Agenda Zicht op Leefblind 1


Trainers van de module Zicht op Leefblind 1