De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk & Cursuscentrum Begrip door inzicht | Inge Burgerhof

Trainer Supervisor Professional Voeding LEAP Alumni TOPKI

'Weer doen wat je wilt': Touch for Health brengt je in beweging en Stress Release geeft inzichten in je eigen stress en handvatten voor de omgang ermee! Zichtverbreders geeft inzicht in patronen.

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar cursussen in Kinesiologie. Nieuwsgierigheid zorgt dat je open staat voor leermomenten en zelfontwikkeling. En dat is precies wat Kinesiologie mij bracht en brengt.

Luisteren naar je lichaam, energie in beweging brengen en balans hervinden: Dát is Kinesiologie! 
Ik ben Inge Burgerhof en mijn grote wens is dat veel meer mensen de voordelen van Touch for Health en Stress Release ervaren. Dat mensen leren dit als vanzelfsprekend in hun eigen persoonlijke leven toe te passen. Binnen de Kinesiologie werken we met behulp van de spiertest. De spiertest is een meetinstrument waarbij de intelligentie van het lichaam via de spiertest aangeeft wat er van binnen speelt. Onder 'Professional' kun je meer lezen wie ik ben en wat ik doe.

Informatie over de cursus:
Touch for Health en Stress Release zijn voor iedereen te leren en zijn breed toepasbaar in jouw persoonlijke leven én in een professionele praktijk. Wanneer je de smaak door Touch for Health en Stress Release te pakken hebt, ga je verder met de Zichtverbreders. Onder Zichtverbreders vallen Woordblind, Leefblind 1 en Leefblind 2. Het zijn cursussen die inzicht geven in leerpatronen en leefpatronen.
De cursussen geef ik aan minimaal 4 en maximaal 8 cursisten tegelijk, zodat er ruim de gelegenheid is om de technieken, onder begeleiding, te oefenen.

Voor, tijdens en na de cursus heb je toegang tot de Online Leer Omgeving (OLO). Hiermee bereid je je voor op de praktijkdagen. De praktijkdagen hebben dan meer inhoud, diepgang en worden door allen gedragen i.p.v. alleen door de trainer. Samen tillen we de cursus naar een nog hoger niveau.

Ontdek zelf hoe fijn het is te kunnen ‘luisteren naar je eigen lichaam’ en te vertrouwen op je eigen wijsheid!
Graag tot ziens in mijn praktijk of in een van mijn cursussen.

Touch for Health 1 zelfhulp tools om alvast een inkijk te krijgen in het materiaal waar we mee werken.

Praktijk & Cursuscentrum Begrip door inzicht
Inge Burgerhof
Duizendblad 11
4102 KP Culemborg
06-28263250
kinesiologie AT begripdoorinzicht DOT nl
www.begripdoorinzicht.nl

Trainer van modules


Agenda van Inge


Mei 2024


Juni 2024


Augustus 2024


September 2024


Oktober 2024


November 2024


Januari 2025


April 2025