De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk & Cursuscentrum Begrip door inzicht | Inge Burgerhof

Trainer Supervisor Professional Voeding LEAP Alumni TOPKI

'Weer doen wat je wilt': Kinesiologie brengt je in beweging!

Neem de signalen van je lichaam serieus. Of dat een allergie, pijn, vermoeidheid, leerprobleem of een emotionele belasting is, alle belastingen (van klein tot groot) zijn belangrijk om serieus genomen te worden.

Via manuele spiertesten help ik je te luisteren naar je eigen lichaam. Je lichaam is namelijk na elke verandering op zoek naar balans. Vaak lukt het om die balans te hervinden. Soms worden we verkouden of hangerig, als we dan naar ons lichaam luisteren en de nodige rust nemen, herstellen we daar ‘vanzelf’ van. Als die balans niet meer automatisch hervonden kan worden ontstaan er klachten of problemen.

Jouw lichaam weet precies wat het nodig heeft om verbetering te bereiken, maar het heeft niet altijd de mogelijkheid om ‘weten’ en ‘doen’ bijeen te brengen. Via manuele spiertesten kan ik jou laten voelen waar de oplossing of je kans ligt. Je herstelt dus zelf het evenwicht. Bewust zijn en bewust wording zorgen ervoor dat je verder groeit en ontwikkeld.

Niemand biedt zo’n perfect maatwerk als je eigen lichaam. De oplossing zit al in jou! Luisteren naar je lichaam, energie in beweging brengen en balans hervinden: Dát biedt Kinesiologie jou!

Ik heb de 4 jarige opleiding gedaan bij TOPKI en ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Kinesiologie. Naast de individuele begeleiding die ik geef in mijn praktijk, ben ik trainer van de modules Touch for Health, Stress Release en Zichtverbreders. Cursus data staan hieronder vermeld. Bij ‘Trainer’ kun je meer lezen over mij als trainer.

Bel mij als je nog vragen hebt over de behandeling of over de cursussen.

Ontdek zelf hoe fijn het is te kunnen ‘luisteren naar je eigen lichaam’ en te vertrouwen op je eigen wijsheid!
Graag tot ziens in mijn praktijk of in een van mijn cursussen.

Praktijk & Cursuscentrum Begrip door inzicht
Inge Burgerhof
Duizendblad 11
4102 KP Culemborg
06-28263250
kinesiologie AT begripdoorinzicht DOT nl
www.begripdoorinzicht.nl

Trainer van modules


Agenda van Inge


Oktober 2021


November 2021


December 2021


Januari 2022


Februari 2022


Maart 2022


April 2022


Mei 2022


Juni 2022


27.3
1586
35
35.172.217.174