De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk In de Roos | Roos Dekkers

Trainer

Ik ben Roos Dekkers, moeder van 2 kinderen. 

Tijdens mijn Pabo-opleiding en als jazzballetlerares ben ik in aanraking gekomen met kinderen met allerhande problemen. Deze kinderen wil ik graag helpen. 

Ik heb me verdiept in kinesiologie door verschillende opleidingen te volgen. Medio 2002 ben ik mijn praktijk voor kinesiologie en edukinesiologie gestart. Ik heb me aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG.

In mijn praktijk werk ik de hele dag met kinderen. (ook kinderen die eerder geboren zijn J) Ik vind het heerlijk om mensen te leren luisteren naar hun lijf en ze zo snel mogelijk weer lekker in hun vel te brengen. Als we het over snel hebben dan is Kinesiologie daar een uitstekende oplossing voor!

Ik denk dat je wordt geboren met alle kennis en kunde, die je voor de rest van je leven nodig hebt. Soms komt het er echter niet soepel uit. Dan heb je misschien wat hulp nodig. Kinesiologie is een hele lieve, vriendelijke en snelle manier om dit te bereiken. Het leuke wat er bij komt is dat helemaal precies jouw weg en manier is die we gaan zoeken. Die weg wordt door je eigen lijf verteld. Uit ervaring weet ik dat het werkt!

Naast mijn praktijk heb ik een mooie cursusruimte waarin ik mijn andere passie kan uitvoeren: Iedereen vertellen en leren over Touch for Health en Kinesiologie! Ik zou graag willen dat de droom van John F. Thie, de uitvinder van Touch for Health werkelijkheid wordt. Zijn wens was dat iedereen Touch for Health kent en gebruikt! Ik doe hard mijn best om die wens uit te laten komen.

Praktijk In de Roos
Roos Dekkers
Gnephoek 2B
2401 LP Alphen aan den Rijn
0172-533722
roos AT praktijkinderoos DOT nl
www.praktijkinderoos.nl