De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Touch for Health-Odoorn | Sandra Cornet

Trainer

Wie ben ik?

Mijn naam is Sandra Cornet, kinesioloog, en woon in Odoorn (Dr.) Touch for Health is de basis van de kinesiologie en mijn praktijknaam, Touch for Health-Odoorn.

Wat is mijn missie?

Na jaren worstelen met mijn gezondheid, mentaal en fysiek, kwam op een dag kinesiologie in mijn leven. Ik heb zelf ervaren wat het met me deed, hoe het voelde om weer grip op mijn gezondheid te krijgen en een veel betere kwaliteit van leven te krijgen. Dit gun ik jou en iedereen, en is de grote motor achter mijn werk als instructeur. Mijn missie is de kinesiologie door te geven aan zoveel mogelijk mensen. Hiermee krijg je gereedschap in handen om je gezondheid weer in eigen beheer te nemen. Ook leer je anderen te helpen en ondersteunen bij uiteenlopende klachten op een efficiƫnte, liefdevolle wijze.

Waar kan je mij vinden?

Ik geef op 2 locaties les: 

1. Gaastmeer (Fr.)

Onder de naam SANEM ~ Zicht op Kinesiologie, heb ik met collega Emmie Mous, een jaaropleiding opgezet waar de cursussen uit de Zichtverbreders-route aan bod komen. Dit betreft een compleet pakket, met na elke cursus een integratiedag en een extra module Energetisch Plus. Kijk voor meer informatie hierover op www.zichtopkinesiologie.nl

2. In de omgeving van Odoorn (Dr.), hier geef ik cursus in losse modules.

Kijk voor meer informatie hierover op www.sandracornet.nl/cursussen

Touch for Health-Odoorn
Sandra Cornet
Torenweg 1C
7873 BP Odoorn
0653115542
touchforhealthodoorn AT gmail DOT com
www.sandracornet.nl