De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk Movimento | Merel Slotboom

Trainer Professional Voeding LEAP Alumni TOPKI

Mijn naam is Merel Slotboom en ik noem mijzelf the Kinesiologist on the Move, want ik woon en werk in mijn camper en reis tussen de Noordkaap en Bretagne en ben altijd op de beste plek in het beste gezelschap.

Kinesiologie heeft mij geholpen van zeer geblokkeerd, dyslectisch meisje naar de nomade van nu. Ik heb twee bedrijven: Movimento, waarin ik mensen behandel op afstand en live trainingen geef en Selfenizer, waarvoor ik boeken schrijf en online trainingen, zodat mensen zichzelf kunnen helen.

Op 23 april start mijn Kinesiologie Basisjaar. Ik geef in 8 weekenden Touch en Stress Release, met mijn eigen sausje. Naast de beproefde technieken leer je wie je echt bent. Je leert je programmeringen die je niet helpen los te laten en te omarmen dat je fantastisch bent.

Heb jij het gevoel dat dit voor jou is? Kijk dan even op https://www.movimento.nl/producten/kinesiologie-basisjaar/ voor alle info.

Je kunt je daar of hier inschrijven. We hebben al een heel mooie groep mensen en voel je van harte welkom.

Voor mijn collega's die hun werk een beetje anders in willen gaan vliegen, voel je welkom om te herhalen. Ik leer je graag mijn aanpak.

Herhalen is voor half geld en kom je met je partner of je grote kind, dan heb ik ook een cadeautje voor je.

De wereld heeft nu mooie, lieve mensen nodig die weten dat zij de creator zijn van hun leven. Ben jij dat?

Liefs, Merel

Praktijk Movimento
Merel Slotboom
Hoekerkade 97
2725AG Zoetermeer
06-13047395
06-13047395
merel AT movimento DOT nl
www.movimento.nl