De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk Freedom of Choice | Ingrid van Niekerk

Trainer Supervisor Professional Voeding LEAP Alumni TOPKI

Mijn naam is Ingrid van Niekerk-Berben. Na de HBO voor Fysiotherapie, met hierop volgend 10 jaar praktijkervaring werd ik helemaal enthousiast voor en door de wereld van de kinesiologie. De Praktijk voor Kinesiologie: "Freedom of Choice" bestaat sinds 1997 in Gilze. Hier voer ik praktijk en geef ik diverse cursussen op het gebied van kinesiologie (het werken met spiertesten). In 1995 ben ik gestart met de opleiding Touch for Health, eind 1996 was ik instructeur. Er volgden hierna vele opleidingen en ook werden enkele routes gecreĆ«erd. 

De volgende cursussen worden in Gilze gegeven:      

Een greep uit andere kinesiologische routes die gevolgd zijn: Voedingscursus Wayne Topping, Chakra's, N.O.T. basic en advanced, N.A.E.T. basic en advanced, hyperton-X, 8 extra meridianen, Brain gym I en II, Brainformatting, LEAP I, II, III en IV, NEP 1, SIPS 1,2,3, BAP en de Leergang Munay Ki. 

Fysiotherapie is de basis geweest, maar het verlangen om naar de totaliteit van de mens te kijken hebben me gestimuleerd om verder te gaan in de kinesiologie en de diverse paden en mogelijkheden van en met de kinesiologie. "Zowel de praktijk als het hele cursusgebeuren blijven mij boeien. Het is mijn lust en mijn leven. Een leven zonder kinesiologie is voor mij niet meer denkbaar. Het heeft mij al veel gebracht."

Ik ben getrouwd met Frans en samen houden we van genieten. Dat kan in de natuur zijn of op een terrasje/ restaurant.

Praktijk Freedom of Choice
Ingrid van Niekerk
Hengelstraat 37
5126 EA Gilze
0161-451707
ingridvanniekerk AT gmail DOT com
www.praktijkfreedom.nl