Voeding Testen en Balanceren 1
In Voeding Testen en Balanceren 1, wordt de focus gelegd op het verhogen van de algehele belastbaarheid van je cliënt. Er worden allerlei lichaamssystemen getest op al dan niet aanwezige stress.
Er wordt gewerkt met de specifieke emoties die gerelateerd zijn aan voeding, vertering en belangrijke systemen in het lichaam om de stress te balanceren. Deze brede aanpak geeft een goed beeld van de algehele conditie van je cliënt en deze krijgt hiermee duidelijkheid welke systemen in het lichaam betrokken zijn bij de weerstand.
De onderwerpen van Voeding Testen en Balanceren 1 zijn:
- het toepassen van reeds opgedane kennis en praktische vaardigheden uit eerdere cursussen zoals het testen van 14 en/of 42 spieren, alarmpunten, cloacals, chakra’s en modes
- achtergrondinformatie over het testen van halskuiltje (CV 22)
- achtergrondinformatie over testen en corrigeren van kaken i.r.t. spijsverteringssysteem,
- achtergrondinformatie over testen en corrigeren van kleppen van darmen
- protocol riddler punten en testen van optimale orthomoleculaire middelen
- uitzoeken relevante emotie bespreken/testen en corrigeren
- kennis op het gebied van voeding/chemie op een begrijpelijke manier uitleggen
- alle bovengenoemde kennis en inzichten in de praktijk toepassen met respect en integriteit
- werken met het hele schema of delen uit het protocol van Voeding testen en balanceren 1
- praktische vaardigheden ontwikkelen
Na de cursus Voeding Testen en Balanceren 1 ben je in staat inzicht te geven in de fysieke en mentale weerstand van je cliënt en deze te verhogen.
Verplicht te volgen module
Aantal uren: 16
Verplichte vooropleiding: Stress Release 4 • Touch for Health 4 • Zicht op Leefblind 1
Vervolg: Voeding Testen en Balanceren 2
Aantal uren: 16
Verplichte vooropleiding: Stress Release 4 • Touch for Health 4 • Zicht op Leefblind 1
Vervolg: Voeding Testen en Balanceren 2
Agenda Voeding Testen en Balanceren 1
Zijn er geen modules gepland? Neem contact op met een van onderstaande trainers voor meer informatie.