De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Rosa-ligna | Marjon te Riele

Trainer

Geboren in Hengelo, opgegroeid in Deventer en Holten, gewoond in Deventer, Haarlem, Groningen,  Muiden, Deil (bij Geldermalsen), Amsterdam, en nu in Bussum. Ook door het werk in alle provinciën heb ik heel wat van Nederland gezien.

Mijn hele loopbaan/carrière heb ik gewerkt met groepen en individuele klanten in - en voor organisaties als docent, programmamaker/trainerm coach en supervisor. Ik werk (te) zowel in - en voor voor het onderwijs, Politie en Politieacademie, corporate/financiële organisaties, overheid, zorg, energiebedrijven en zelfstandig ondernemers, en veel met coaches, therapeuten en adviseurs.

Samenwerkend met Suzette Frijters, docent en supervisor Kinesiologie, in het werken met het Talentenspel, Jong Talent en de Verdiepingsborden van het Talentenspel.  Een krachtige, diepgaande en persoonlijke methode om je te verdiepen in je vakvrouwschap, professie, bezieling in je werk en als begeleider van cliënten. Voor Suzette neem ik voorlopig de trainingen en bijscholing in het Talentenspel waar, zij geeft de supervisie voor studenten.
 ‘gecenterd in hectiek van alledag, moreel, authentiek en impactvol vakmanschap en leiderschap’

Centrale thema's: (persoonlijk en functioneel) leiderschap in de context waar je werkt en leeft, bezieling en zingeving in je werk, loopbaanontwikkeling en employability. Business-coaching, Energetische coaching, Women centered coaching, Talentenspel/Game of Gifts. Akasha Kronieken in de praktijk, Belief-change-work (onderbewuste en andere overtuigingen, programma's en illusies transformeren) etc.

Als life-long learner wil ik geïnspireerd bijdragen aan wakkere mensen die willen bijdragen aan de grote transities waar we ons als mensheid in bevinden. En aan de mensen die in hun werk en leven zo groots, uniek en 'gewoon' als je bent bij te dragen. Het liefst op een manier waarbij ik licht van hart, met plezier en passie kan werken!
 ‘vanuit een heldere purpose met bezieling en zelfvertrouwen leven en werken’

Contact: Mijn website is (nog/weer) under construction. Je kunt je aanmelden en mij bereiken op marjon@rosa-ligna.nl

 

Rosa-ligna
Marjon te Riele
Simon Stevinweg 34
1401TD Bussum
06-26068905
marjon AT rosa-ligna DOT nl
www.rosa-ligna.nl / www.soulinbusiness.nl