De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Themadag Talentenspel dag 3 - Vergeving

Themadagen

Het Talentenspel ® is een uniek coaching traject waarbij je op zoek gaat naar jouw authentieke talenten, hoe deze samenwerken, hoe deze talenten jou kunnen ondersteunen in jouw leven en in jouw werk. Het leert je alles over jouw missie en wat jouw uniek maakt binnen jouw werkveld. Het geeft inzicht in jouw leiderschap, jouw verantwoordelijkheden en jouw grenzen. Het Talentenspel ® helpt je om dichter bij jezelf te komen, diepgaande processen aan te gaan en vanuit kracht jouw missie te leven. Iedereen is uniek en dat maakt het voor jou interessant om deze uniciteit ook werkelijk te omarmen en te bekrachtigen via het Talentenspel ®.

Als nascholing zijn er 7 verschillende themadagen. Tijdens elke themadag wordt er een ander bord van het Talentenspel ® gebruikt, waarbij verschillende oefeningen en verdiepingen horen. Elke bord van het Talentenspel ® heeft zijn eigen speelwijze, zijn eigen oefeningen en verdiepingen. Tijdens de themadagen verbind je je dus steeds met jouw talenten in combinatie met een ander bord. De tools die je daarbij ontvangt zijn diepgaand en te gebruiken als losse tools binnen jouw praktijk. Op deze manier dragen deze themadagen bij aan wie jij zelf bent. 

Het mooiste is om deze borden als leidraad te volgen in een opeenvolgend traject. Je kunt een module ook afzonderlijk volgen. 

Dag 3: Vergeving

We werken met vergeving, een krachtige tool die je ook jouw praktijk kunt inzetten. Het is een innerlijke schoonmaak die doorwerkt in je hele systeem. Het wordt duidelijk waar jouw knelpunten zitten en waar jouw verlangens je weerhouden om te vergeven. Vergeving als tool kan je werkelijk prachtig inzetten als ondersteuning voor jouw cliënten. Het geeft je cliënten inzicht en rust. Het helpt je cliënten verantwoordelijkheid te nemen en te laten. 

Deze module geeft inzicht in je knelpunten om te kunnen vergeven, zodat verantwoordelijkheid nemen in balans kan komen. 

Overige module
Aantal uren: 8
Verplichte vooropleiding: Themadag Talentenspel dag 2 - Het Wereldbord
Vervolg: Themadag Talentenspel dag 4 - De levensboom

Agenda Themadag Talentenspel dag 3 - Vergeving

Zijn er geen modules gepland? Neem contact op met een van onderstaande trainers voor meer informatie.


Trainers van de module Themadag Talentenspel dag 3 - Vergeving