De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Themadag Talentenspel dag 7 - Het bord van Creatie

Themadagen

Het Talentenspel ® is een uniek coaching traject waarbij je op zoek gaat naar jouw authentieke talenten, hoe deze samenwerken, hoe deze talenten jou kunnen ondersteunen in jouw leven en in jouw werk. Het leert je alles over jouw missie en wat jouw uniek maakt binnen jouw werkveld. Het geeft inzicht in jouw leiderschap, jouw verantwoordelijkheden en jouw grenzen. Het Talentenspel ® helpt je om dichter bij jezelf te komen, diepgaande processen aan te gaan en vanuit kracht jouw missie te leven. Iedereen is uniek en dat maakt het voor jou interessant om deze uniciteit ook werkelijk te omarmen en te bekrachtigen via het Talentenspel ®.

Als nascholing zijn er 7 verschillende themadagen. Tijdens elke themadag wordt er een ander bord van het Talentenspel ® gebruikt, waarbij verschillende oefeningen en verdiepingen horen. Elke bord van het Talentenspel ® heeft zijn eigen speelwijze, zijn eigen oefeningen en verdiepingen. Tijdens de themadagen verbind je je dus steeds met jouw talenten in combinatie met een ander bord. De tools die je daarbij ontvangt zijn diepgaand en te gebruiken als losse tools binnen jouw praktijk. Op deze manier dragen deze themadagen bij aan wie jij zelf bent. 

Het mooiste is om deze borden als leidraad te volgen in een opeenvolgend traject. Je kunt een module ook afzonderlijk volgen.

Dag 7: Het bord van Creatie

Door jouw talenten te verbinden met het bord van Creatie heb je in een grote ervaring van het creatieproces. We leren over hoe creatie werkt en wat voor invloed dat heeft op onze talenten. Wanneer je inzicht in de creatieformule krijgt kan je die toepassen binnen verschillende situaties.

In deze module leer je hoe creatie werkt en wat de invloed is hiervan op je  talenten.

Overige module
Aantal uren: 8
Verplichte vooropleiding: Themadag Talentenspel dag 6 - Het Zielespiegelbord
Vervolg:

Agenda Themadag Talentenspel dag 7 - Het bord van Creatie

Zijn er geen modules gepland? Neem contact op met een van onderstaande trainers voor meer informatie.


Trainers van de module Themadag Talentenspel dag 7 - Het bord van Creatie