De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Themadag Talentenspel dag 6 - Het Zielespiegelbord

Themadagen

Het Talentenspel ® is een uniek coaching traject waarbij je op zoek gaat naar jouw authentieke talenten, hoe deze samenwerken, hoe deze talenten jou kunnen ondersteunen in jouw leven en in jouw werk. Het leert je alles over jouw missie en wat jouw uniek maakt binnen jouw werkveld. Het geeft inzicht in jouw leiderschap, jouw verantwoordelijkheden en jouw grenzen. Het Talentenspel ® helpt je om dichter bij jezelf te komen, diepgaande processen aan te gaan en vanuit kracht jouw missie te leven. Iedereen is uniek en dat maakt het voor jou interessant om deze uniciteit ook werkelijk te omarmen en te bekrachtigen via het Talentenspel ®.

Als nascholing zijn er 7verschillende themadagen. Tijdens elke themadag wordt er een ander bord van het Talentenspel ® gebruikt, waarbij verschillende oefeningen en verdiepingen horen. Elke bord van het Talentenspel ® heeft zijn eigen speelwijze, zijn eigen oefeningen en verdiepingen. Tijdens de themadagen verbind je je dus steeds met jouw talenten in combinatie met een ander bord. De tools die je daarbij ontvangt zijn diepgaand en te gebruiken als losse tools binnen jouw praktijk. Op deze manier dragen deze themadagen bij aan wie jij zelf bent. 

Het mooiste is om deze borden als leidraad te volgen in een opeenvolgend traject. Je kunt een module ook afzonderlijk volgen.

Dag 6: Het Zielespiegelbord

Het spelen van het Zielespiegel bord brengt de verschillende innerlijke niveaus van de mens bijeen. Je gaat ontdekken dat jouw missie niet vanuit drang kan worden gevormd, maar alleen als een spontane uitdrukking jouw ‘zijn’. Samen met het Bord van Eenheid brengt het een gevoel van thuiskomen. Alles komt hierbij samen. 

In deze module komen de onderdelen van de voorgaande modules van het Talentenspel@ bij elkaar.

Overige module
Aantal uren: 8
Verplichte vooropleiding: Themadag Talentenspel dag 5 - Het Piramidebord
Vervolg: Themadag Talentenspel dag 7 - Het bord van Creatie

Agenda Themadag Talentenspel dag 6 - Het Zielespiegelbord

Zijn er geen modules gepland? Neem contact op met een van onderstaande trainers voor meer informatie.


Trainers van de module Themadag Talentenspel dag 6 - Het Zielespiegelbord