De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Talentenspel

Verdieping Communicatie & Counseling

Het Talentenspel is een uniek coachingstraject van 4 dagen waarbij je op zoek gaat naar jouw talenten, hoe je deze in je leven en praktijk inzet, en hoe ze kunnen samenwerken. Uit zeventig archetypische talenten vind je jouw authentieke twaalf talenten en hoe deze zich in jouw innerlijk koninkrijk vertegenwoordigen. Tevens gaan we op zoek naar je eigen leiderschap over deze talenten en hoe je bezieling kunt geven aan dit leiderschap. Via de levensboom krijg je inzicht over hoe je deze talenten in je leven op een praktische manier vruchtbaar kunt inzetten. Dit hele traject laat je uiteindelijk kennismaken met je missie in het leven  waardoor je bezieling zichtbaar wordt.

De onderwerpen van het talentenspel zijn:

Dag 1 :Je talenten ontmoeten
Op deze themadag gaan we op zoek naar jouw authentieke talenten. Door middel van het spelbord ‘Het koninkrijk’ ga je op zoek naar de talenten die specifiek bij jouw ziel horen, ga je op zoek naar de onderlinge verhoudingen, de rol van de koning of koningin en jouw leiderschap over je talenten.

Dag 2: De levensboom

Deze dag is een vervolg op de dag ‘Je talenten ontmoeten’. Nadat het innerlijk koninkrijk uitgespeeld is gaan we over naar het leggen van de levensboom. Hierin wordt inzichtelijk gemaakt op welk niveau de verschillende talenten werken. Er zijn talenten die ingezet worden in relatie met anderen, talenten die specifiek voor jou zijn en talenten die jouw levensmissie ondersteunen. Aan het eind van de dag spreek je jouw levensmissie uit waarmee je het pad van de held op gaat.

Dag3 : De Piramide

Deze dag gaan we via jouw talenten kijken naar de pijnplek in jouw leven en hoe dat jouw talenten gevormd of vervormd heeft. We werken met een dynamiek die op zoek gaat naar het overstijgend middelpunt. Zo gaan we kijken hoe jouw pijnplek in het leven bij kan dragen tot jouw eigen goudmijn. Het helpt je krachtig voor jezelf te gaan staan en al jouw talenten tot je beschikking te hebben.

Dag 4 : Zielespiegel

Deze dag gaan we jouw talenten inzetten en al spiegelend kijken hoe jij deze talenten gebruikt in het fysieke veld, het emotionele veld, het veld van het denken, en het veld van jouw bezieling.

Hoe kan je al deze velden toepassen in de professionele praktijk?
We werken deze dag met wie je bent, hoe je bewustmaking toepast, en hoe jij gelukkig kan zijn binnen jouw eigen werk.

Dit hele traject laat je uiteindelijk kennismaken met je missie in het leven  waardoor je bezieling zichtbaar wordt.

Na deze 4 dagen heb je inzicht in jouw talenten, hoe je deze in je leven en praktijk inzet, en hoe ze kunnen samenwerken.

Verplicht te volgen module
Aantal uren: 28
Verplichte vooropleiding: Vakdag A: AnamneseVakdag C: Anamnese met videoZelfontwikkelingsprogramma JOIN1 - sabotagegedrag
Vervolg:

Agenda Talentenspel

Zijn er geen modules gepland? Neem contact op met een van onderstaande trainers voor meer informatie.


Trainers van de module Talentenspel