De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Vakdag C: Anamnese met video

Lichaamsstructuur Emotie Verdieping Voeding Leren Communicatie & Counseling Vakdagen

Vakdagen zijn vakinhoudelijke praktijkdagen of supervisiedagen die op het vak kinesiologie zijn gericht en die helpen bij een goede en vakkundige praktijkvoering. Deze vakdagen lopen als een `rode draad` door de opleiding heen.

De vakdagen zijn daarom samengevoegd onder het hoofdstuk vakinhoudelijke supervisie. Op deze manier wordt de student op een bijzondere manier en stap voor stap begeleid in het vak Kinesiologie. Er is een volgorde aangebracht en deze volgorde wordt ook door het jaar heen zo aangeboden.

Vakdag C is de derde vakdag en wordt idealiter gevolgd door tweede-jaars studenten. De dag volgt op Vakdag A.
Je gaat jouw met video opgenomen anamnese terugkijken om zo tot een nog professionelere houding (letterlijk en figuurlijk) te komen. Er worden diverse tips en trucs doorgenomen voor een goed en gedegen vraaggesprek. Er is aandacht voor diverse communicatietechnieken.
Door jezelf terug te zien op video en te zien hoe je een anamnese afneemt, kun je heel veel leren. Je geeft elkaar positieve, opbouwende feedback. Een leerzame dag!

De leerdoelen van Vakdag C zijn:

  • het verfijnen van je letterlijke en figuurlijke houding tijdens een anamnesegesprek

Na Vakdag C ben je in staat om een gedegen anamnesegesprek te voeren en daarbij te letten op jouw eigen houding en communicatie met de cliĆ«nt.

Verplicht te volgen module
Aantal uren: 8
Verplichte vooropleiding: Praktijkdag Touch for HealthVakdag A: Anamnese
Vervolg: Vakdag E: Balans met video

Agenda Vakdag C: Anamnese met video


Trainers van de module Vakdag C: Anamnese met video