De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Kinesiologiepraktijk Iris | Iris Jongmans

Trainer Supervisor Professional Voeding LEAP Alumni TOPKI

Mijn naam is Iris Jongmans, geboren in 1972, getrouwd met Arjan en moeder van Jim (2001) en Mitch (2004). Na mijn Laboratoriumopleiding ben ik in het bedrijfsleven gaan werken. Ik heb gewerkt als buitendienst technicus, intercedente en de laatste zes en een half jaar als commercieel medewerker/directiesecretaresse bij een bouwbedrijf.

Mijn oudste zoontje was erg allergisch voor allerlei voedingsmiddelen en ten einde raad kwamen wij na anderhalf jaar bij een kinesioloog terecht. Hij werd behandeld en is nu van zijn voedingsallergieën af. Ook onze jongste zoon bleek allergisch en heeft ook allergiebehandelingen gehad, waardoor ook hij nu alles kan eten en drinken zonder daar last van te hebben. De processen van mijn kinderen hebben mijn interesse gewekt voor de Topki opleiding en zo ben ik eens een Touch for Health cursus gaan volgen. En nog een, en nog een en voor ik het wist was ik verknocht aan de mogelijkheden van de kinesiologie.

Gretig naar nieuwe technieken volgde ik de Topki opleiding tot professioneel kinesioloog, in juni 2008 ben ik afgestudeerd als professioneel Kinesioloog. Sinds april 2006 heb ik mijn eigen praktijk aan huis. Ik merkte dat ik steeds meer behoefte kreeg om mijn enthousiasme voor kinesiologie uit te dragen en de technieken over te dragen op anderen. Daarom ben ik Touch for Health instructeur geworden en geef ik Touch for Health 1 tot en met 4 bij mij in de buurt. Op die manier kan ik mijn kennis doorgeven aan anderen, zodat zij ook weer zichzelf en de mensen die dicht bij hun staan kunnen helpen. Je bent van harte welkom in mijn praktijk of op een van de cursussen!

Kinesiologiepraktijk Iris
Iris Jongmans
Weth. Feterisstr. 3
5321 RX Hedel
073-6410543
info AT kinesiologie-iris DOT nl
www.kinesiologie-iris.nl

Trainer van modules


Agenda van Iris