De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Kinesiologiepraktijk Iris | Iris Jongmans

Trainer Supervisor Professional Voeding LEAP Alumni TOPKI

Mijn naam is Iris Jongmans, geboren in 1972, getrouwd met Arjan en moeder van Jim (2001) en Mitch (2004). Na mijn Laboratoriumopleiding ben ik in het bedrijfsleven gaan werken. Ik heb gewerkt als buitendienst technicus, intercedente en de laatste zes en een half jaar als commercieel medewerker/directiesecretaresse bij een bouwbedrijf.

Mijn oudste zoontje was erg allergisch voor allerlei voedingsmiddelen en ten einde raad kwamen wij na anderhalf jaar bij een kinesioloog terecht. Hij werd behandeld en is nu van zijn voedingsallergieën af. Ook onze jongste zoon bleek allergisch en heeft ook allergiebehandelingen gehad, waardoor ook hij nu alles kan eten en drinken zonder daar last van te hebben.

De processen van mijn kinderen hebben mijn interesse gewekt voor de Topki opleiding en zo ben ik eens een Touch for Health cursus gaan volgen. En nog een, en nog een en voor ik het wist was ik verknocht aan de mogelijkheden van de kinesiologie. Gretig naar nieuwe technieken volgde ik de Topki opleiding tot professioneel kinesioloog en sinds april 2006 heb ik mijn eigen praktijk aan huis. In juni 2008 ben ik afgestudeerd! 

Met de kinesiologie als gereedschap heb ik het voorrecht om samen met mijn cliënten op ontdekkingsreis te gaan naar de boodschap achter hun klacht. Met liefde en respect voor de ander en voor mezelf, ga ik iedere keer weer met mijn cliënt een proces in om te komen tot een betere balans, tot afname, of zelfs oplossen van de klacht. Daarbij zet ik mijn intuïtie en mijn gevoel in. De duidelijke manier van vragen stellen aan het lichaam door middel van de spiertest, levert een dialoog tussen het onderbewuste van mijn cliënt en dat van mij zelf. Zo zoeken we samen naar de boodschap die zijn/haar lichaam te vertellen heeft en het inzicht dat er nodig is om een betere balans te verkrijgen.

Graag ga ik samen met jou op zoek naar het inzicht achter jouw klacht. In liefde, met respect, maar ook doelgericht en op zoek naar resultaten. Naast mijn werk in de praktijk geef ik ook cursussen Touch for Health in de regio Hedel-Den Bosch. Je bent van harte welkom in mijn praktijk!

Kinesiologiepraktijk Iris
Iris Jongmans
Weth. Feterisstr. 3
5321 RX Hedel
073-6410543
info AT kinesiologie-iris DOT nl
www.kinesiologie-iris.nl

Trainer van modules


Agenda van Iris


September 2024


Oktober 2024


November 2024


December 2024


Januari 2025


Februari 2025


Maart 2025


April 2025


Mei 2025


Juni 2025


September 2025


November 2025


December 2025