De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Vakdag B: Integratie Touch for Health en Stress Release

Basis Emotie Vakdagen

Vakdagen zijn vakinhoudelijke praktijkdagen of supervisiedagen die op het vak kinesiologie zijn gericht en die helpen bij een goede en vakkundige praktijkvoering. Deze vakdagen lopen als een `rode draad` door de opleiding heen.

De vakdagen zijn daarom samengevoegd onder het hoofdstuk vakinhoudelijke supervisie. Op deze manier wordt de student op een bijzondere manier en stap voor stap begeleid in het vak Kinesiologie. Er is een volgorde aangebracht en deze volgorde wordt ook door het jaar heen zo aangeboden.

Vakdag B is de tweede vakdag en wordt idealiter door de eerste-jaars studenten gevolgd na Touch for Health en Stress Release te hebben afgerond.

Je leert Touch for Health en Stress Release in je balansen te combineren. De combinatie van deze twee grootse technieken is bijzonder en werkt heel krachtig. Bijvoorbeeld stress van structuur afhalen of juist eerst stressreductie en daarna de positieve doelstelling ankeren in de structuur. Er zijn vele wegen en vele manieren van benadering, de kunst is de combinatie te vinden die goed past bij de situatie. 

De leerdoelen van Vakdag B zijn:

  • Het combineren van Touch for Health en Stress Release in het geven van balansen

Na afloop van Vakdag B ben je in staat de technieken van Touch for Health en Stress Release met elkaar te combineren in het geven van een balans

Verplicht te volgen module
Aantal uren: 8
Verplichte vooropleiding: Praktijkdag Stress ReleasePraktijkdag Touch for Health
Vervolg: Vakdag D: Integratie Touch, Stress, Voeding, Leefblind en Modes

Agenda Vakdag B: Integratie Touch for Health en Stress Release


Trainers van de module Vakdag B: Integratie Touch for Health en Stress Release