De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Themadag Talentenspel dag 1 - Het Nautilusbord

Themadagen

Het Talentenspel ® is een uniek coaching traject waarbij je op zoek gaat naar jouw authentieke talenten, hoe deze samenwerken, hoe deze talenten jou kunnen ondersteunen in jouw leven en in jouw werk. Het leert je alles over jouw missie en wat jouw uniek maakt binnen jouw werkveld. Het geeft inzicht in jouw leiderschap, jouw verantwoordelijkheden en jouw grenzen. Het Talentenspel ® helpt je om dichter bij jezelf te komen, diepgaande processen aan te gaan en vanuit kracht jouw missie te leven. Iedereen is uniek en dat maakt het voor jou interessant om deze uniciteit ook werkelijk te omarmen en te bekrachtigen via het Talentenspel ®.

Als nascholing zijn er 7verschillende themadagen. Tijdens elke themadag wordt er een ander bord van het Talentenspel ® gebruikt, waarbij verschillende oefeningen en verdiepingen horen. Elke bord van het Talentenspel ® heeft zijn eigen speelwijze, zijn eigen oefeningen en verdiepingen. Tijdens de themadagen verbind je je dus steeds met jouw talenten in combinatie met een ander bord. De tools die je daarbij ontvangt zijn diepgaand en te gebruiken als losse tools binnen jouw praktijk. Op deze manier dragen deze themadagen bij aan wie jij zelf bent. 

Het mooiste is om deze borden als leidraad te volgen in een opeenvolgend traject. Je kunt de modules ook afzonderlijk volgen. 

Dag 1: Het Nautilusbord

Het innerlijk kind en het natuurlijke groeiproces van iemands leven wordt hierin duidelijk. Hoe ontwikkelen talenten zich en hoe ontwikkelt het jonge kind zich tot jong volwassene? Kijken we als volwassene terug naar het Nautilus bord dan kunnen we zien dat er een  natuurlijk ontwikkelingsproces heeft plaats gevonden. Hebben we dat pad gevolgd of zijn we ervan afgeweken? Welke begeleiders spelen een rol, of hebben een rol gespeeld? We verbinden ons weer met het innerlijk kind. 

In deze module krijg je zicht op de ontwikkeling van je talenten en verbind je je met je innerlijk kind.

Overige module
Aantal uren: 8
Verplichte vooropleiding: geen
Vervolg: Themadag Talentenspel dag 2 - Het Wereldbord

Agenda Themadag Talentenspel dag 1 - Het Nautilusbord

Zijn er geen modules gepland? Neem contact op met een van onderstaande trainers voor meer informatie.


Trainers van de module Themadag Talentenspel dag 1 - Het Nautilusbord