De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Chi-Libra, kinesiologie en coaching | Paulien de Roos

Trainer Professional Alumni TOPKI

Als moeder van 3 kinderen kwam ik via onze oudste zoon in aanraking met kinesiologie en werd mijn nieuwsgierigheid naar kinesiologie gewekt. Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest in managementfuncties in de pedagogische sector en in personeelsbeleid, mondde deze nieuwsgierigheid uit in een omscholingstraject. Vanaf februari 2002 heb ik mijn praktijk
Chi-Libra waarin ik zowel individueel werk met mensen als les geef.

Chi is levensenergie en Libra is de weegschaal dus Chi-Libra staat voor levensenergie in balans.

Sinds 2013 ben ik faculty member voor Touch for Health Nederland hetgeen inhoudt dat ik eindverantwoordelijk ben voor Touch for Health in Nederland en de schakel tussen de internationale organisatie, de IKC en Nederland.

Van 2009 tot en met 2022 heb ik cursussen persoonlijk ontwikkelingswerk gevolgd bij Centrum voor Healing en Meditatie. Deze kennis verwerk ik in mijn consulten en cursussen.
Tevens ben ik inmiddels opgeleid tot coach familieopstellingen bij Academie Psychodynamica  en volg ik de jaartraining 'De weg van het wiel' over voorouderlijke heling bij Maarten Oversier. 
Gedurende al deze jaren heb ik als mens een groei doorgemaakt wat ik inzet in mijn werk als therapeut en docent.

Het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling, of het nu gaat om fysieke klachten of om meer emotionele/psychologische items, ervaar ik dan ook als fantastisch werk. Daarnaast geeft het begeleiden van studenten naar het mooie vak van kinesioloog mij veel plezier.

Van Klacht naar Kracht!

Chi-Libra, kinesiologie en coaching
Paulien de Roos
Edisonstraat 39
2811 EM Reeuwijk
06-22985613
info AT chilibra DOT nl
www.chilibra.nl