De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Holographic Touch for Health

Touch for Health

Het holografisch testen van de meridianen houdt in dat je niet alleen de meridianen test, maar ook de relaties tussen de meridianen en de invloed die ze op elkaar hebben. Dit geeft veel extra informatie over de onbalans, zowel fysiologisch als fysiek en emotioneel, en geeft de testpersoon meer inzicht dan er met uitsluitend Touch for Health zou zijn.

De testtechnieken en correcties die worden gebruikt zijn dezelfde als in Touch for Health, maar worden vanuit het holografische principe toegepast. Je test met Holographic Touch for Health a.h.w. in 3 dimensies en krijgt zo maar liefst 224 verschillende combinatiemogelijkheden (16 spiertesten x 14 meridiaan posities) tot je beschikking.
Er wordt gewerkt met de bekende spiertesten, de gebruikelijke NV- en NL punten, pauselock, specifieke holografisch acupressuur vasthoudpunten en Tibetaanse energie.

De leerdoelen van Holographic Touch for Health zijn:

  • het balanceren van de relatie tussen meridianen,
  • de informatie over de relatie tussen de meridianen vertalen voor de cliĆ«nt zodat er inzicht ontstaat,
  • de technieken uit Touch for Health inzetten om holografisch resultaat te krijgen.

Na afloop van de cursus Holographic Touch for Health ben je in staat om het holografische model van Richard Utt (vanuit de Applied Kinesiology) toe te passen op Touch for Health, waardoor er dieper inzicht en een meer blijvende balans mogelijk wordt.

Adam Lehman heeft de cursus Holographic Touch for Health ontwikkeld, aangemoedigd en ondersteund door Matthew Thie.
Deze cursus is erkend door het IKC als een verdieping van Touch for Health en slaat een brug tussen Touch for Health en Applied Physiology (AP). Na het afronden van deze cursus ontvang je een IKC (International Kinesiology College) erkend certificaat.

Overige module
Aantal uren: 16
Verplichte vooropleiding: Touch for Health 2
Vervolg:

Agenda Holographic Touch for Health

Zijn er geen modules gepland? Neem contact op met een van onderstaande trainers voor meer informatie.


Trainers van de module Holographic Touch for Health