De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk de Stroming | Jolanda Wiezer

Trainer

Mijn naam is Jolanda Wiezer. Na een HBO opleiding Voeding en Management, kwam ik na vele omzwervingen in aanraking met Reiki. Mijn interesse voor energie werk was hiermee gewekt. Op zoek naar een combinatie van energiewerk, gezondheid en voeding ben ik bij de opleiding voor Kinesiologie uitgekomen. Kinesiologie heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik weer goed in mijn vel ben komen te zitten, na een emotionele gebeurtenis in mijn leven maar ook dat ik op het gebied van zelfkennis enorm gegroeid ben. 

In september 2007 ben ik mijn opleiding gestart (o.a. NSK, dagcursussen Kick Brackman-Brugman , Stress Release 1 t/m 4, Leefblind 1 &2) ben ik in 2013 beëdigd als erkend Kinesioloog. Enthousiast over wat Touch for Health in mijn leven teweeg gebracht heeft, groeide bij mij de behoefte om dit door te geven. In het najaar van 2013 heb ik de instructeurscursus (ITW) gevolgd bij Matthew Thie en mag nu als internationaal erkend instructeur, zelf de cursussen Touch for Health 1 t/m 4 en Stress Release 1 t/m 4 verzorgen. 

De praktijk wordt uitgevoerd vanuit de visie dat je weer in contact komt met jezelf en dat je door bewustwording gaat helen. De handelingen die ik als therapeut uitoefen, zijn bedoeld om jezelf weer te (her)ontdekken. Je leert om te luisteren naar de signalen vanuit je lichaam en je kan handelen vanuit je eigen intuïtie. Hierbij is het belangrijk dat je zelf de verantwoordelijkheid krijgt over je helingsproces, zodat je kan meedeinen op de golven van het leven.

Graag ontmoet ik je een keer in mijn praktijk of tijdens een cursus.

Praktijk de Stroming
Jolanda Wiezer
Hoefslagstraat 71
6651 CR Druten
06-38308445
info AT praktijkdestroming DOT nl
www.praktijkdestroming.nl