De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk de Bolderik | Eveline Hund

Trainer

WIE BEN IK Ik ben (Educatief) Kinesioloog geworden nadat Kinesiologie mij van mijn klachten afhielp die ik overhield van een verkeersongeval op de fiets. Ik bleef na revalidatie en re-integratie klachten houden. Mijn leven bestond daarna uit een kleine baan en een prikkelvermijdend privé-leven. Ik was altijd moe. Er was mij verteld dat ik moest leren leven met de gevolgen van mijn Niet Aangeboren Hersenletsel. Ik had de diagnose NAH gekregen. Eigenlijk kon ik dat niet accepteren, maar hierin had ik geen keus dacht ik, en maakte er het beste van. Toen ik jaren later kinderen kreeg en volledig vastliep, kwam ik in de kinesiologie de oplossing voor mijn klachten tegen. Ik herstelde alsnog. Mijn persoonlijke verhaal is in dit boek te lezen: https://www.mijnbestseller.nl/site/?r=userwebsite/index&id=simone_hartman/bookdetails/313014

In mijn Praktijk begeleid ik mensen met NAH of een andere (meestal neurologische) uitdaging. Vaak hebben zij al veel therapie in het reguliere en/ of complementaire zorgveld gevolgd. Gedurende 3-6 maanden gaan wij samen op weg om weer op de rit te komen. Dat houdt in dat zij in balans komen met zichzelf, weer kunnen ontspannen en de uitdagingen in het leven weer aankunnen. Ik bied balansen en coaching en gebruik hiervoor verschillende technieken uit de Kinesiologie: Brain Gym®, Edu-K, Touch for Health, Stress Release, Movement Based Learning, Selfenizer®, etc. 

 

MIJN CURSUSSEN Ik geef de cursussen Brain Gym® 1.04, 1.01 en 2.01. Mijn cursisten zijn naast mijn cliënten, ook hun familie, paramedici, collega-kinesiologen of leerkrachten. In de cursussen laat ik mijn deelnemers het plezier in bewegen ervaren en de kracht die de bewegingen hebben op ons energiesysteem en op ons gedrag. Naast bewegen geef ik uitleg over de theoretische achtergrond, bijvoorbeeld het dynamische breinmodel en de raakvlakken die de Brain Gym® heeft met de maatschappelijke ontwikkelingen. Denk aan de zorgsector, wetenschappelijke bevindingen, trauma, of persoonlijke ontwikkeling. Van oorsprong ben ik opgeleid tot wetenschappelijk Bioloog. 

 

AGENDA Staat de cursus die je wilt volgen niet in mijn agenda? Stuur een mailtje met je naam, gewenste cursus en je motivatie naar info@praktijkdebolderik.nl. Zeer regelmatig geef ik extra (online) cursussen wanneer zich een mooie groep deelnemers vormt. Het is ook mogelijk deels het opleidingstraject tot Brain Gym Facilitator® bij mij te volgen.

Praktijk de Bolderik
Eveline Hund
Standerdmolen 10
3995 AA Houten
0641252446
info AT praktijkdebolderik DOT nl
www.praktijkdebolderik.nl