De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Lia Smink | Lia Smink

Trainer Professional Voeding LEAP

Ik ben Lia Smink, woon in Hoevelaken samen met mijn partner en 3 kinderen.

Mijn eerste ervaring met Touch for Health is al lang geleden. Na een ongeval, waarvan ik maar moeizaam herstelde, kwam ik in aanraking met Touch for Health. Omdat ik hier zo enthousiast over was en er meer van wilde weten, ben ik zelf Touch for Health cursussen gaan volgen. En van de ene cursus kwam de andere; leefblind, woordblind, bach remedies etc. Ik vond het allemaal even boeiend en fascinerend, maar een eigen praktijk starten vond ik een stap te ver.

Uiteindelijk begon het toch te kriebelen. Ik heb toen een natuurgeneeskunde –opleiding gevolgd, zodat ik me kon aansluiten bij een beroepsvereniging. In 2010 ben ik officieel van start gegaan met een eigen praktijk aan huis. Omdat ik mijn Touch for Health kennis wilde opfrissen, heb ik bij Topki Touch for Health 1 t/m 4 gevolgd. Daar bleef het echter niet bij. Inmiddels ben ik vele cursussen verder en lijkt het einde gelukkig nog niet in zicht te zijn.

Sinds oktober 2016 ben ik instructeur Touch for Health. Ik hoop dat cursisten net zo enthousiast zijn als dat ik ben. Het is prachtig om met deze, relatief eenvoudige methode, zoveel te kunnen bereiken.

Lia Smink
Lia Smink
Klaverweide 26
3871 PD Hoevelaken
06-16928318
info AT liasmink DOT nl
www.liasmink.nl