De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk Herberg van het hart | Suzette Frijters

Trainer Supervisor Professional LEAP Alumni TOPKI

In 2004 heb ik mijn praktijk, Herberg van het Hart opgericht. Dit vanuit een verlangen om anderen te kunnen begeleiden op hun pad. Via opleidingen als Creatief kind begeleider en de Braingym Edu-K  ben  ik in 2003 terecht gekomen bij Topki. In 2005 ben ik afgestudeerd als professioneel Kinesioloog bij Topki. Een geweldige keuze waar ik geen moment spijt van heb. Dit heeft mijn leven veranderd. Ik werk nu al meer dan 15 jaar in mijn eigen praktijk waar het leven en het welzijn van de cliënt voorop staat. Na mijn afstuderen heb ik mij verdiept binnen aanvullende disciplines die mijn praktijkvoering ondersteunen. Eén daarvan is het Talentenspel ®. Een instrument dat ontwikkeld is door Willem Glaudemans. Als gecertificeerd coach en trainer van het Talentenspel ®, werk ik met alle borden van het Talentenspel ®, Jong Talentenspel ®  en The Game of Gifts ®.

Voor de Training & Opleiding Professionele Kinesiologie (Topki) bied ik het volgende aan:

  • Persoonlijk Supervisie. Een persoonlijk ontwikkelingsproces met het Talentenspel ®  waarin we in 10/12 uur het volledig individuele basistraject volgen. Sinds 2014 ben ik als Persoonlijk Supervisor verbonden aan Topki.
  • Een module Communicatie & Counseling - Talentenspel ® van vier dagen  voor studenten.

Als nascholing via Topki bied ik het volgende aan:

  • Zeven verschillende themadagen met het Talentenspel ®. Het mooiste is om deze borden als leidraad te volgen in een opeenvolgend traject. Het is ook mogelijk om enkele van deze themadagen afzonderlijk te volgen. De themadagen kunnen ook als herhaling van eerder gevolgd traject als student worden gevolgd.

Het Talentenspel ® is een uniek coaching traject waarbij je op zoek gaat naar jouw authentieke talenten, hoe deze samenwerken, hoe deze talenten jou kunnen ondersteunen in jouw leven en in jouw werk.  Tijdens elke themadag gebruiken we een ander bord van het Talentenspel ® waarbij verschillende oefeningen en verdiepingen horen.

Als nascholing organiseer ik zeven verschillende themadagen. Minimale deelname is 4 personen, maximaal is 12 personen.

Praktijk Herberg van het hart
Suzette Frijters
Goudbaard 82
4625 GC Bergen op Zoom
06-53574848
suzette AT herbergvanhethart DOT eu
www.herbergvanhethart.eu