De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk Kimas | Wietske Vergroesen - van der Waal

Trainer Professional Voeding Alumni TOPKI

Mijn naam is Wietske Vergroesen, geboren in 1965, getrouwd en moeder van 3 jongens. Nadat ik zelf heb mogen ervaren wat kinesiologie kan betekenen was ik zo geraakt door de eenvoud en effectiviteit ervan, dat ik het wilde leren om het te kunnen toepassen in mijn gezin.In 1999 ben ik begonnen met Touch for Health. Na het volgen van deze cursussen werd ik zo enthousiast dat ik besloot me verder te ontwikkelen tot professioneel kinesioloog. Sinds begin 2003 heb ik een eigen praktijk (Kimas) voor kinesiologie, massage, stressreductie en allergie-eliminatie. Mijn enthousiasme voor de kinesiologie heeft me er toe aangezet om instructeur Touch for Health te worden. Vanaf september 2004 geef ik Touch for Health cursussen. Daarnaast geef ik de 42 -spierendag en lichamelijke klachten 1 en 2. Deze cursussen zijn ontwikkeld door Ingrid van Niekerk. 

Wat is kinesiologie?
Kinesiologie is een methode om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren. Het is een natuurlijke therapie, waarin moderne Westerse technieken gecombineerd worden met klassieke chinese geneeskunst. Kinesiologie biedt o.a. hulp bij lichamelijke klachten, stress, leerproblemen, depressiviteit, (faal-)angst, allergie en intoleranties.

Binnen de kinesiologie is de driehoek van gezondheid het uitgangspunt. Een verstoring op de ene zijde beïnvloedt de andere zijde van de driehoek en dus de mens als geheel.

Structuur: Dit omvat de spieren en het skelet.
Verkrampte, pijnlijke en/of zwakke spieren hebben invloed op de energie en de houding.

Chemie: Dit heeft te maken met allergiën en intoleranties, vitaminen en mineralen. Kortom alles wat we eten, drinken en inademen.

Psyche: Dit omvat alle emotionele aspecten en de manier waarop deze invloed hebben op ons zelf.

Voor meer informatie over o.a. kinesiologie, allergie-eliminatie, cursussen en het maken van een afspraak kunt u me bellen of mailen.

Praktijk Kimas
Wietske Vergroesen - van der Waal
Boekweitakker 51
2743 DL Waddinxveen
+31650640207
06-50640207
praktijk.kimas AT protonmail DOT com
www.praktijk-kimas.nl