De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk voor Kinesiologie Jolanda Kloet | Jolanda Kloet

Trainer Professional Voeding

Vanaf de allereerste kennismaking met Kinesiologie raakte ik enorm gefascineerd door deze krachtige heelmethode. De kennis en de toepassingen vormen èèn bron van inspiratie. Vooral de holistische benadering is een aspect wat mij bijzonder aanspreekt. Het is effectief en bied maatwerk. Kinesiologie heeft mij persoonlijk en anderen al veel gebracht. Ik vind het bijzonder fijn om met mensen aan hun gezondheid en persoonlijke ontwikkeling te werken. Samen op zoek gaan naar de oorzaak van de klacht, naar beperkende overtuigingen, blokkades en deze aan te gaan. Want echte heling komt van binnenuit. 

Kinesiologie leidt je naar de antwoorden, die van binnen uit heling kunnen brengen. Hiermee wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd en verminderen of verdwijnen klachten en verbetert het welzijn. 

In Brouwershaven heb ik een eigen praktijk en daarnaast geef ik diverse workshops, lezingen en cursussen. Benieuwd naar alle praktische informatie? Klik dan even door naar de website voor alle informatie. Met compassie en liefdevolle aandacht samen op weg naar heling en persoonlijke groei.

Praktijk voor Kinesiologie Jolanda Kloet
Jolanda Kloet
Spuislop 8A
4318 AX Brouwershaven
06-18363937
info AT kinesiologiebalans DOT nl
www.kinesiologiebalans.nl