De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk voor kinesiologie JIVANA | Hennie Dekker

Trainer Professional

Mijn naam is Hennie Dekker, getrouwd en moeder van drie fantastische dochters.

Ik ben in aanraking gekomen met kinesiologie door één van mijn dochters. De wijze waarop zij na een behandeling anders in het leven stond vond ik wonderlijk. Mijn interesse was gewekt en na de eerste Touch for Health modules heb ik besloten dat ik verder wilde gaan in de kinesiologie.

Om kinesioloog te worden heb ik de 4-jarige HBO opleiding gevolgd aan de Nederlandse School voor Kinesiologie (NSK) incl. de module HBO medische basiskennis en Psychosociale basiskennis. Vanaf januari 2014 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk. Natuurlijk blijf ik cursussen volgen op het gebied van kinesiologie. In de afgelopen jaren heb ik o.a. Stressrelease 1 t/m 4 gevolgd, Woordblind, Espavo en er zullen nog velen volgen.

Inmiddels geef ik zelf de cursus Touch for Health als gecertificeerd instructrice. Erkend door de internationale organisatie voor kinesiologen: de IKC. 
En vanaf 2018 ben ik ook instructeur Themadag Vingermodes.

Telkens weer verwonder ik mij over de veranderingen die een behandeling teweeg kan brengen. Wat mij inspireert is hoe effectief en soms hoe snel processen kunnen plaatsvinden. Door bewustwording en inzicht veranderen denk- en gedragspatronen bij kinderen en volwassenen.Dit leidt tot een betere levenskwaliteit en beïnvloed onze gezondheid op een positieve manier.

Praktijk voor kinesiologie JIVANA
Hennie Dekker
Regulus 74
7904 KL Hoogeveen
0634332140
h.kattouw AT gmail DOT com
www.praktijkjivana.nl