De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Praktijk Herberg van het hart | Suzette Frijters

Trainer Supervisor Professional LEAP Alumni TOPKI

Ik ben Suzette Frijters, woonachtig te Bergen op Zoom. Sinds 2005 ben ik afgestudeerd bij Topki en heb sindsdien een praktijk Kinesiologie. 

De herbergier werd wakker 
De naam Herberg van het Hart is in 2007 ontstaan na een vakinhoudelijke supervisie dag van het VNT. Geïnspireerd door een boek, dat deze titel draagt, was ik geraakt door waar deze Herberg voor stond. Ik herkende mij in het verlangen om deze uit te dragen. Een Herberg gericht op leven en werken vanuit eenvoud, vanuit het hart, vanuit verbondenheid en  vanuit onvoorwaardelijke liefde. 

Mijn innerlijke Zijn is mijn eigen Herberg, de praktijk was mijn uiterlijke Herberg. De laatste jaren heb ik deze beide geïntegreerd en is mijn Herberg sterk gegroeid door  transformatie, bewustwording, heling en vergeving. Zo kon de schat die in mijn diepste aanwezig was worden opgegraven om uiteindelijk te delen met anderen. 

Mijn Herberg nu 
Concreet betekent dit dat mijn Herberg onderdak biedt aan cliënten door met ze te werken via Kinesiologie, Talentenspel. Zij kunnen bij mij terecht voor individuele sessies. Daarnaast bied ik regelmatig workshops en Soulintensives aan voor groepen in binnen- en buitenland en begeleid ik teams binnen het bedrijfsleven. 

Scholingstraject en Persoonlijke Supervisie 
Vanaf 2012 staat mijn Herberg open voor studenten van Topki voor Persoonlijke Supervisie en bied ik vier dagen  de module Communicatie & Counseling- het Talentenspel © aan. Het Talentenspel © wordt aangeboden in een reeks van vier losse dagen. Deze worden aangeboden binnen de opleiding van Topki. 

Tevens bied ik voor  nascholing  zeven  themadagen met het Talentenspel© aan.  Meer informatie over deze workshops is te vinden op mijn trainerspagina op deze site.

Persoonlijk Supervisor ben ik voor studenten van Topki van het 1e tot het 4e jaar. Persoonlijke supervisie kan een individuele sessie inhouden, waarbij al mijn talenten tot je beschikking staan. 

Daarnaast is het mogelijk een individueel traject te volgen waarbij ik het Talentenspel inzet als coaching. In dit individuele traject doorloop je het gehele Talentenspel in ongeveer tien tot twaalf uur. Dit geeft je de mogelijkheid om een rode draad en een verdieping te hebben in je opleiding bij Topki. 

Je gaat onderzoeken hoe je jouw authentieke praktijk kunt vormgeven. Waar onderscheid jij je in, en welke talenten kun jij nog meer inzetten. Jouw innerlijk Leiderschap en Missie kan je uitdragen in je praktijk op een geheel Eigen Wijze. 

Als je het individuele traject hebt doorlopen heb je tevens aan één van de voorwaarden voldaan om de opleiding tot Talentencoach in te stappen. Het individuele traject bied ik aan in Bergen op Zoom.

Praktijk Herberg van het hart
Suzette Frijters
Goudbaard 82
4625 GC Bergen op Zoom
06-53574848
suzette AT herbergvanhethart DOT eu
www.herbergvanhethart.eu