De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

28 mei 2024 Zicht op Leefblind 2 Culemborg

LEEFBLIND 2 is ook een driedaagse cursus, waarbij we een verdieping van de reis naar binnen maken, die we gestart zijn met LEEFBLIND 1. We gaan dan werken met de fijnere, meer etherische energieën. Je hebt niet alleen een fysiek lichaam, maar ook een energieveld.

Metaforisch gaan we kijken naar ons kasteel om de wereld binnenin ons te illustreren. Eerst was het hele kasteel begaanbaar, maar gaandeweg hebben we kamers dicht gedaan en afgesloten.

Tijdens de sessie verzamelen we alle informatie om daarmee in het verleden de kamer gemakkelijker te vinden die je afgesloten hebt, waar je geen weet van hebt dat je juist die dicht gedaan hebt. Als je voldoende informatie verzameld hebt, weet je lichaam weer welke kamer het is en kun je terug in de tijd de kamer weer openen en toegankelijk maken. Daarna is het aan jou om het weer te integreren in je leven en de kamer weer regelmatig te gebruiken. Het kan aanvoelen als een bom, omdat het vaak gepaard gaat met projectiemechanismen en overlevingsmechanismen, die opengebroken gaan worden om ze weer in het licht te zetten.

Wat of welk gedrag heb je afgedekt, weggestopt, verborgen, afgewezen (geprojecteerd) en mag nu de stress vanaf gehaald worden om terug te nemen als onderdeel van jou totale zijn? Wanneer heb je besloten om dat deel van jou te verbergen? Kijk onderweg ook naar welk geschenk er in het ontkende aspect besloten ligt. Wat doe je om niet een…. te zijn? En wat heeft dat je gebracht? Hoe meer schaduw er uitgewerkt wordt des te meer energie er vrij komt om dat te doen wat bij je past.

Om alles heel inzichtelijk te maken heb ik heel veel dingen die ik geleerd heb in de afgelopen jaren verzameld en gebundeld over projectie – re-activiteit – zelfafwijzing – het negatieve geloof – basisregels – patronen – werken vanuit het ideaal – denken/doen/zijn – spirituele connectie.

Je kunt op jouw persoonlijke reis dus best wat inspiratie gebruiken, en juist hierin zit de kracht van LEEFBLIND 1 EN 2.  Meer informatie 

Ik werk met de Online Leer Omgeving. In de Online Leer Omgeving (OLO) staat veel achtergrondinformatie die enorm verdiepend is en extra tools en inzicht geeft om met dit schitterende materiaal aan de slag te gaan.

Lees er alles over op mijn site: Zichtverbreders route

Lees alles over de cursus, aanmelden, OLO voor Zicht op Leefblind2 en meer op mijn site.

Inge Burgerhof

Inge Burgerhof

06-28263250
Over Inge »

28 mei 2024

3 dagen: 28, 29 en 30 mei inclusief Online Leer Omgeving
9 - 17 uur
Inschrijven is mogelijk t/m: 21-05-2024
2 van Minimaal 4 deelnemers
2 van Maximaal 6 deelnemers
Begrip door Inzicht
Duizendblad 11
Culemborg
Verplicht te volgen module

Kosten Cursus: € 390,00
Kosten Materiaal: € + OLO voor de module Zichtverbreders. Leefblind boek heb je in je bezit.
Kosten Verblijf: € -

Totaal Kosten: € 390,00

Inschrijven

Ik schrijf me in voor Zicht op Leefblind 2:

Wil je gebruik maken van de Online Leer Omgeving die beschikbaar is voor deze module?


Lees de Voorwaarden → en ons Privacy statement →
Inge Burgerhof
Inge Burgerhof Inge Burgerhof Inge Burgerhof Inge Burgerhof