De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

30 sep 2023 Brain Gym® 1.04 Nieuwlande (Gemeente Hoogeveen)

LET OP! DE DATA VOOR DEZE VERPLAATSTE CURSUS ZIJN NOG NIET DEFINITIEF! MET DE HUIDIGE DEELNEMERS EN DE LOCATIE ZIJN WE NOG IN OVERLEG.

Voor deze leuke basiscursus neem ik je mee in de wereld van de bewuste beweging! Brain Gym helpt om het functioneren (of leren) te vergemakkelijken en op een ontspannen manier je doelen te bereiken. 

We zijn een weekend lang van harte welkom in centrum De Opsteker in Nieuwlande (Gemeente Hoogeveen in Drenthe). Hier is de praktijk C2Care van collega Carola Kommer gevestigd. Zij is kinesioloog in opleiding. Carola en ik hebben beiden een link met de reguliere gezondheidszorg. Carola als verpleegkundige, ik als ervaringsdeskundige in NAH (niet aangeboren hersenletsel). We merken beide hoe ondersteunend de Kinesiologie en Brain Gym werkt voor mensen met uitdagingen mbt hun gezondheid. Positieve effecten zijn bijvoorbeeld meer rust in je hoofd, meer zelfvertrouwen en relativeringsvermogen en meer energie. Door Brain Gym oefeningen te gaan doen in je leven worden moeilijke dingen makkelijker. Je komt meer in je eigen flow. 

Deze cursus is bijzonder geschikt voor mantelzorgers, verpleegkundigen, paramedici, verzorgenden, artsen en/of leidinggevenden in de gezondheidszorg. Na de cursus ben je in staat de oefeningen in te zetten naast jouw expertise. Natuurlijk ben je ook welkom wanneer je niet in de gezondheidssector werkt, bijvoorbeeld in het onderwijs als leerkracht, of wanneer je de opleiding tot kinesioloog volgt. Gedurende de 2 lesdagen volgen we alle officiële leerdoelen van de Brain Gym 104. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan mijn favoriete onderdeel: het Dynamische Brein.

Voor deze cursus is het internationaal erkende certificaat inbegrepen in de cursusprijs. Het verplichte handboek schaf je zelf aan. Bijvoorbeeld via: https://www.bol.com/nl/nl/p/handboek-brain-gym/9200000023666665/?suggestionType=featured_product Doe je mee? Voor vragen over de locatie, contact Carola: c2care17@gmail.com of 06 14034826. Voor inhoudelijke vragen, contact Eveline: info@praktijkdebolderik.nl of 06 41252446

Eveline Hund

0641252446
Over Eveline »

30 sep 2023

en zo 1 okt (2-daagse)
9-17 uur
Inschrijven is mogelijk t/m: 18-09-2023
2 van Minimaal 8 deelnemers
2 van Maximaal 12 deelnemers
de Opsteker
De Spil 1
Nieuwlande (Gemeente Hoogeveen)
Overige module

Kosten Cursus: € 250
Kosten Materiaal: € 22,50

Totaal Kosten: € 272,50

Inschrijven

Ik schrijf me in voor Brain Gym® 1.04:

Lees de Voorwaarden → en ons Privacy statement →
Eveline Hund
Eveline Hund Eveline Hund Eveline Hund Eveline Hund