De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

10 mei 2024 Zicht op Leefblind 1 Culemborg

De geschiedenis van de Gouden Boeddha is een prachtige metafoor voor ons verhaal.

Waar het in het kort op neer komt is dat we denken dat we klei zijn, maar dat iets in ons naar het goud blijft verlangen. Om onze essentie (ons goud) te beschermen tegen pijn in relaties hebben we er een kleilaag rond aangebracht, de persoonlijkheid. Omdat dat onbewust gebeurt (vaak beetje bij beetje en dat begint wanneer we heel jong zijn), weten we later in ons leven niets meer over onze onschuld, onze essentie. Telkens wanneer we gelukkig zijn, weten we dat er meer is dan klei. Het leven geeft ons af en toe een tik en onze eerste reactie is om de klei te versterken. Maar dan krijgen we een tik die een barst veroorzaakt. Het verdriet dat we dan hebben, brengt ons bij ons hart. De reis van de held is begonnen. We gaan op zoek naar ons ware zelf. 

In ieder mens zit een diep verlangen zichzelf te zijn – of meer te worden. Om je leven in te richten op basis van jouw behoeften en volgens je eigen visie. Je niet bovenmatig te laten leiden door de verwachtingen van je omgeving, onverwerkte emoties of belemmerende patronen van vroeger. Om je eigen ik verder te ontdekken en ontwikkelen.

Het daadwerkelijk invulling geven aan je verlangen gaat niet zonder slag of stoot. Ongetwijfeld kom je op je reis naar jezelf beren op de weg tegen. Je komt intern in aanraking met je eigen weerstand en emoties en ook extern stuit je op je portie weerstand. 

Je kunt op jouw persoonlijke reis dus best wat inspiratie gebruiken, en juist hierin zit de kracht van LEEFBLIND 1 EN 2. Meer informatie op: wees een goudzoeker

Inge Burgerhof

06-28263250
Over Inge »

10 mei 2024

3 dagen: 10, 11 en 12 mei inclusief Online Leer Omgeving
9 - 17 uur
Inschrijven is mogelijk t/m: 26-04-2024
0 van Minimaal 4 deelnemers
0 van Maximaal 6 deelnemers
Begrip door Inzicht
Duizendblad 11
Culemborg
Verplicht te volgen module

Kosten Cursus: € 390,00
Kosten Materiaal: € 30,00 Leefblind boek + OLO
Kosten Verblijf: € -

Totaal Kosten: € 420,00 + OLO

Inschrijven

Ik schrijf me in voor Zicht op Leefblind 1:

Wil je gebruik maken van de Online Leer Omgeving die beschikbaar is voor deze module?


Lees de Voorwaarden → en ons Privacy statement →
Inge Burgerhof
Inge Burgerhof Inge Burgerhof Inge Burgerhof Inge Burgerhof