De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Terugkeer naar Innerlijk Afrika met Coby Schasfoort

Zichtverbreders

“Wie heeft er geen heimwee naar dat innerlijke Afrika, het Afrika van de dromen waaruit we in de ochtend gelukzalig wakker worden als blije mensen?”

Zoals Afrika op de wereldbol duidelijk het hart vormt tussen de continenten, zo is ook ons hart het kloppend middelpunt van ons bestaan….de Terugkeer naar Innerlijk Afrika is als een metafoor van onze levensreis en alles wat we onderweg meemaken, in verleden en heden.

We gaan in de cyclus van 7 stadia (zie Zicht op Leefblind 3) in relatie tot de 4 continenten (noord, zuid, west en oost t.o.v. Afrika) testen en duiden m.b.t. ons persoonlijke doel. We leren de kenmerken van de 4 continenten als metaforen van de verschillende levensfasen en de daarbij behorende testprocedure om eventuele onbalans vast te kunnen stellen en in balans te brengen.

Van het midden (de oer-adem), naar het zuiden (de adem van het zuiden die de wereld omstroomt), het westen (daar waar de zon omlaag gaat), het noorden (helder licht in de koele nacht), het oosten (de zonsopgang), terug naar het zuiden en naar het midden (beginpunt, middelpunt én eindpunt; het hart), maken we een wereldreis binnen in onszelf om tenslotte gelukkige en prachtige mensen te zijn…

Aan het einde van deze cursus heb je de kenmerken van de 4 continenten als metaforen van de verschillende levensfasen en de daarbij behorende testprocedure geleerd, om eventuele onbalans vast te kunnen stellen en in balans te brengen.

Overige module
Aantal uren: 16
Verplichte vooropleiding: geen
Vervolg:

Agenda Terugkeer naar Innerlijk Afrika met Coby Schasfoort

Zijn er geen modules gepland? Neem contact op met een van onderstaande trainers voor meer informatie.


Trainers van de module Terugkeer naar Innerlijk Afrika met Coby Schasfoort