De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

SIPS 2

Specialisatie SIPS

SIPS 2 is het vervolg op de technieken uit SIPS 1.

Bij SIPS 2 ga je aan de slag met SIPS punten die te maken hebben met het balanceren van emoties (specifieke Sips stress-punten voor primaire emoties en gemengde emoties), persoonlijkheid, gedrag, attitudes (vastzittende gedragspatronen) en breinsamenwerkingspunten voor Associatie-, Projectie- en Commissure vezels (waaronder het Corpus Callosum en andere commisurale vezels).

SIPS 2 brengt de wat statische balanceertechnieken van SIPS 1 in een meer dynamische, vibrerende vorm. Bij SIPS 2 worden de effectieve en handige ‘Continue Recording Mode’ en ‘Circuit mode’ geïntroduceerd.
De elektromagnetische polariteit in het lichaam, inclusief Switching en Deep Level Switching worden behandeld evenals het balanceren van ionisatie en hydratie, teneinde het lichaam een stabiele elektromagnetische basis te geven, zodat er heling plaats kan vinden.

De leerdoelen van SIPS 2 zijn:

  • het leren werken met de ‘Continue Recording Mode’ voor o.a. het balanceren van spieren, die niet direct te testen zijn en het balanceren van samenwerking tussen spieren
  • balanceren van Hydratie en Ionisatie onbalansen door middel van SIPS Punten
  • linken van de energie van Rechts & Links door gebruik van de Circuit Mode
  • onbalansen opsporen, die aan elkaar gelinkt zijn via de Circuit Mode
  • lokaliseren van Diep Gecompenseerde Switching met SIPS Punten om in de diepte te corrigeren
  • diepte (switching) correctie van Commissure, Associatieve & Projectie vezels
  • balanceren van Primaire, Secondaire en Tertiaire Emoties, middels Specifieke SIPS Punten gebaseerd op het evolutionaire model van Plutchik over emoties, persoonlijkheid, gedrag en vastzittende attitudes
  • Het aanleren van 3 nieuwe SIPS correcties

Na afloop van de cursus ben je in staat om emotionele onbalansen en vastzittende attitudes te balanceren, diepe switching te balanceren, breinsamenwerking te balanceren, de ‘Continu recording mode’ en de ‘Circuit mode’ te gebruiken voor nog meer diepgang in je balansen en 3 nieuwe SIPS correcties toe te passen. 

Vrije keuze module
Aantal uren: 21
Verplichte vooropleiding: SIPS 1
Vervolg: SIPS 3

Agenda SIPS 2

Zijn er geen modules gepland? Neem contact op met een van onderstaande trainers voor meer informatie.


Trainers van de module SIPS 2