De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Brain Gym® 4.01 Teacher Practicum Instructeur / Consultant in Brain Gym® en Edu-K

Edu-Kinesiologie

De 5-daagse cursus Brain Gym 4.01 laat je toe Instructeur te worden van de 4-daagse Brain Gym 1.01 en de 2-daagse Brain Gym 1.04, de 26 bewegingen. Je wordt dan ook Brain Gym Consultant (of Edu-K Practitioner).

Je kan je na deze opleiding ook bekend maken met de naam “Brain Gym®”.

Je start met een schriftelijke test. De rest van de 5 dagen worden alle concepten van de Brain Gym 1.04 aan elkaar voorgesteld alsof je les zou geven of een workshop zou geven. Op het einde van de cursus bespreken we nog hoe je lid wordt van Brain Gym Nederland of Brain Gym Belgium, afhankelijk van het land waar je woont, en wat zij voor je kunnen betekenen.

Heb je interesse? Mail dan vinciane@flow-motion.be om alle benodige documentatie te ontvangen zodat je goed voorbereid aan deze opleiding kan starten en ook de vereiste vooropleidingen kent.

Hiervoor moet de cursus Brain Gym® 1.01 2x gevolgd zijn.

De leerdoelen van Brain Gym® 4.01 zijn:

  • een schriftelijke test, die je kennis over Brain Gym® en Educatieve Kinesiologie meet
  • de inhoud van de Brain Gym® 1.01 aan elkaar voorstellen
  • educatieve feedback ontvangen en geven
  • Hoe sta je als Instructeur/Consultant in je werk? Wat kan je ermee? Wat zijn de opties? Wat is Brain Gym® International? Breakthroughs International? Brain Gym®  Nederland? Brain Gym®  Belgium?

Na afloop van de cursus ben je in staat om de Brain Gym® 1.01 en Brain Gym 1.04 te geven, Brain Gym® workshops te geven, cliënten te ontvangen als Brain Gym of Edu-K Practitioner en je bekend te maken met de naam Brain Gym®.

Na het afronden van de cursus ontvang je een erkend certificaat van Brain Gym® International. www.baingym.org. De cursus is recertificerend voor Brain Gym Instructeurs voor 24 kredietpunten.

Educatieve Kinesiologie – Brain Gym® is een methode ontwikkeld door Paul en Gail Dennison – www.heartsatplay.com

Verplichte vooropleiding: Brain Gym® 1.01 (2x) • Brain Gym® 1.04 • Brain Gym® 2.01 • Brain Gym® 2.20 Vision Circles® • Brain Gym® 3.01 Edu-K in Depth (= De 7 Dimensies van Intelligentie) • Touch for Health 1

Agenda Brain Gym® 4.01 Teacher Practicum Instructeur / Consultant in Brain Gym® en Edu-K

Zijn er geen modules gepland? Neem contact op met een van onderstaande trainers voor meer informatie.


Trainers van de module Brain Gym® 4.01 Teacher Practicum Instructeur / Consultant in Brain Gym® en Edu-K