De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

NEP 1

Neuro-energetische Kinesiologie

Deze cursus is een van de meest uitgebreide en krachtige technieken om te werken met de impact van stress op overlevingsreacties. Het verdiept zich in de studie van de hersenfuncties die betrokken zijn bij de expressie van de 5 basisoverlevingsemoties. Deze emotionele paden voeren specifieke programma's uit die ontworpen zijn voor het overleven van de menselijke soort. 

Deze cursus biedt studenten: 

  • Gedetailleerde informatie over gebieden van de hersenen die betrokken zijn bij emotionele verwerking en de modulatiereactie ge├»nitieerd door het PAG, samen met onderzoeksmethoden om stress te detecteren in specifieke neurotransmitters, receptoren, voedings- en spirituele aspecten van elk gebied;
  • Uitleg van de vijf emotionele overlevingssystemen van angst, woede, paniek, zoeken en zorg/verzorging, inclusief hun oorsprong, doelen en de effecten van stress en onevenwichtigheden op ons emotionele welzijn;
  • Eenvoudige, stapsgewijze balanceringstechnieken en correcties om stress op een krachtige manier los te laten, die soepel integreren in andere technieken of modaliteiten.

Na afloop van NEP1 heb je kennis gemaakt met de neurologische paden van emotionele stimulatie en de bijbehorende fysiologische reacties. En heb je geleerd om met unieke technieken uitdagende emotionele toestanden die ongepast of niet langer nodig zijn, in balans te brengen.

De Verplichte vooropleiding is Brainformatting en of 2 basisdagen NK + LEAP1

Overige module
Aantal uren: 32
Verplichte vooropleiding: 2 basisdagen NKBrainformattingLEAP-FT1
Vervolg:

Agenda NEP 1


Trainers van de module NEP 1