De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

Brain Gym® 3.50 Reëducatie van de Beweging

Edu-Kinesiologie

Deze 3-daagse workshop ontwikkeld door Dr. Paul en Gail Dennison richt zich specifiek op het gebied van de structuur in het Edu-K proces. Deze ervaring is een kans om spierverlengende technieken te verkennen, te herzien en in praktijk te brengen. Deelnemers leren linken leggen tussen emoties, zicht en houding en hersenintegratie. Inbegrepen zijn de nieuwste releases en activeringen die helpen bij het voltooien van houdings- en structurele veranderingen.

De leerdoelen van Reëducatie van de beweging zijn:

  • spierspoeltjes techniek
  • release van de Golgi-peesmechanisme
  • uitlijning van het lichaam, de kern van het lichaam
  • evaluatie van de structuur-functie

Gedurende 3 dagen zullen we reëducatie van de beweging onderzoeken om de structurele afstemming met betrekking tot optimaal functioneren te verbeteren, gedragscompensaties los te maken en comfortabel te kunnen functioneren in het middenveld, evenals op het visuele middenveld waar leren natuurlijk, gemakkelijk en aangenaam is. Edu-K is een niet-intrusief proces dat erkent dat de aanpassing van elke persoon aan hun levenservaring deel uitmaakt van een complex en persoonlijk patroon. Brain Gym heeft zijn waarde bewezen als een hulpmiddel voor het loslaten van stress en houdingscompensatie en voor het herstellen van leven en leren voor de hersenen als geheel.

Na afloop van de cursus ben je in staat om een balans te begeleiden via de 7 Dimensies van Intelligentie en is het Domein van de Structuur enorm uitgebreid.

Na het afronden van de cursus ontvang je een erkend certificaat van Brain Gym® International. www.baingym.org. De cursus is recertificerend voor Brain Gym Instructeurs voor 32 kredietpunten.

Educatieve Kinesiologie – Brain Gym® is een methode ontwikkeld door Paul en Gail Dennison – www.heartsatplay.com.  

Overige module
Aantal uren: 24
Verplichte vooropleiding: Brain Gym® 3.01 Edu-K in Depth (= De 7 Dimensies van Intelligentie)
Vervolg:

Agenda Brain Gym® 3.50 Reëducatie van de Beweging

Zijn er geen modules gepland? Neem contact op met een van onderstaande trainers voor meer informatie.


Trainers van de module Brain Gym® 3.50 Reëducatie van de Beweging