De meest veelzijdige opleiding in Professionele Kinesiologie

19 nov 2022 Brain Gym® 1.01 online

ALGEMEEN: Je leert ze alle 26 Brain Gym® oefeningen in deze cursus BG 101. Ze zijn onderdeel van de balansprocedure. We richten ons hierin op een positief doel, iets wat je graag zou willen bereiken. Hiermee leer je op een andere manier omgaan met dingen die in het dagelijkse leven moeilijk voor je zijn. Namelijk door te bewegen! De dingen worden dan makkelijker en plezieriger voor je! Tijdens de 4 dagen ervaar je energie, motivatie en een verruimde blik.  Aan het einde ben je in staat om zowel de balansprocedures zelf uit te voeren als de theorie erachter uit te leggen.  Je leert een waardevol handvat om zowel je eigen functioneren te verbeteren en te groeien in je persoonlijke ontwikkeling als dat van de mensen met wie je werkt, bijvoorbeeld leerlingen of cliënten. Je ontvangt na deelname een internationaal erkend certificaat. Voor meer informatie over de cursusinhoud zie: https://www.braingym-nederland.nl/cursus/niveau-1/brain-gym-1-01/


AANMELDING:  Vul het inschrijfformulier in. We plannen daarna een online kennismakingsgesprek. In het gesprek leren we elkaar alvast kennen en bespreken we waar jij aan wilt werken en wat je uit de cursus wilt halen. Ik kan dan nog beter inspelen op jouw situatie en jij leert makkelijker.  We werken online in een kleine, veilige groep, ongeveer 5 mensen. Je hoeft geen betrokkenheid te hebben met NAH (mantelzorger, behandelend arts, oid) om deel te nemen. Ik zeg dat hier expliciet omdat ik in mijn praktijk mensen begeleid met een NAH (niet aangeboren hersenletsel). 


PRIJS: 500 euro inclusief handleiding en kaartenset, 250 euro bij herhalen (herhalen is in ons vak heel gebruikelijk, je verdiept je kennis en kunde)

Eveline Hund

0641252446
Over Eveline »

19 nov 2022

en zo 20 nov, za 26 nov, zo 27 nov (4-daagse)
9-17 uur
Inschrijven is mogelijk t/m: 11-11-2022
0 van Minimaal 2 deelnemers
0 van Maximaal 6 deelnemers
online
online
Verplicht te volgen module

Totaal Kosten: € 500

Inschrijven

Ik schrijf me in voor Brain Gym® 1.01 :

Lees de Voorwaarden → en ons Privacy statement →
Eveline Hund
Eveline Hund Eveline Hund Eveline Hund Eveline Hund